Napi horoszkóp, 2022. december 2.: A Rák családi vitába keveredik, a Bakot kritizálják

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre pénteken a napi horoszkóp szerint.

2022. december 1., 20:00

Szerző:

Mutatjuk, mit ígérnek a csillagok a hét utolsó munkanapjára! A napi horoszkóp szerint pénteken is bőven lesznek izgalmak a csillagjegyek életében. 

Kos (03.21.–04.19.)

Nincsen könnyű helyzetben a mai napon, mert két barátja is segítséget kér öntől, de lehetséges, hogy csak az egyikük fog beleférni az időbe. A legjobb az lesz, ha mindkét féllel tisztázza, hogy mennyi munkája van a mai napon, de semmiképp se ígérjen olyan dolgokat, amiket nem tud betartani. 

Bika (04.20.–05.20.)

Remek napja lesz a munkahelyén, sőt végre a felettesével sikerül tisztázniuk egy olyan ügyet, ami már régóta húzódott. Mindketten látni fogják, hogy képesek a közös munkára és a közös célok elérésére, de néha kompromisszumokat kell kötniük a gördülékeny munka érdekében.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Ma úgy érezheti, hogy fel akarja adni a céljait, mert akadályokba ütközött. Próbálja meg kicsit lazábbra venni a dolgot, és átgondolni, hogy megéri-e eldobni mindent egy rossz nap miatt. A másik, hogy bizony vannak olyan emberek ön mellett, akik mindig segíteni fognak. 

Rák (06.22.–07.22.)

A családi konfliktus egyetlen megoldója ön lehet. Nagyon úgy tűnik, hogy a szituációt csak ön látja tisztán, de vigyázzon, hogy a véleményét szépen fogalmazza meg, különben könnyedén lehet, hogy a rokonok ezúttal önre fognak megharagudni. Ne rontsa el ezzel a hétvégéjét!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

A hét utolsó napjára tartogatják a jó híreket a munkahelyén: akár egy lehetséges előléptetés és fizetésemelés is szóba jöhet a kemény munkája miatt. Lesznek, akik nem fogják jó szemmel nézni az elért sikereit, de ne törődjön senkivel, mert megdolgozott mindenért!

Szűz (08.23.–09.22.)

A szerelmi élete felfordul, mert a párja elbizonytalanodik a kapcsolatukat illetően. Gondolja át, hogy ön szeretne- egy olyan kapcsolatot, ahol a másik fél nem biztos abban, hogy ön mellett a helye. Ideje leülniük, és komolyan elbeszélgetni arról, hogy van-e közös jövőjük.

Mérleg (09.23.–10.22.)

Komoly kihívás vár ma önre, de szerencsére gördülékenyen fogja venni az akadályokat. A munkahelyén mindenki hálás lesz önnek, amiért rengeteg munkát belefektet abba, hogy a projektek sikeresek legyenek. Ne feledkezzen meg a pihenésről sem. 

Skorpió (10.23.–11.21.)

Elkommunikálnak egymás mellett egy barátjával, ami nagy vitát szülhet idővel. Ne féljen megmondani a véleményét az illetőnek, mert még ha fájdalmas is, az igazság mindig becsülendő. Helyrehozhatják a dolgokat, hogyha mindketten tesznek erőfeszítéseket. 

Nyilas (11.22.–12.21.)

Egy barátja ma pozitív csalódást fog okozni önnek, sőt talán egy kis bűntudatot is, amiért nem hitt abban, hogy betartja a szavát. Ez egy lecke lehet, hogy ne ítéljen előre, különösen ne olyan embereket, akik valójában nagyon közel állnak a szívéhez. 

Bak (12.22.–01.19.)

Egy olyan személytől kap ma kritikát, akitől eddig csak dicséretet kapott, és ez egy kicsit kiboríthatja. Gondoljon bele, hogy valószínűleg az illető nem rosszat akart, csak segítő szándékkal mondta el a véleményét. Ha mégis úgy érzi, hogy erről érdemes beszélniük, keresse fel, és tisztázzák az ügyet. 

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Az egyik megjegyzése csúnyán kiboríthatja a kollégáját. Vigyázzon, hogyan fogalmazza meg a véleményét, mert gyakran előfordul, hogy az üzenete teljesen másképp jön át az embereknek. Érthető, hogy nem akart rosszat, de máskor jobban vigyázzon, mit mond.

Halak (02.19.–03.20.)

Fontos döntést kell meghoznia, de nem tudja, hogy mi lenne a jó irány. Érdemes elbeszélgetnie egy olyan emberrel, aki már sokszor a segítségére volt. Egy olyan tanácsot kaphat, ami segíthet megkönnyíteni a döntését, de közben ügyeljen arra, hogy mindenképpen a szívére hallgasson.

(Kiemelt kép: Shutterstock)