Karácsonyi horoszkóp, 2023. december 25-26.: a Ráknak rendhagyóan alakul az ünnep, a Vízöntő megtud egy titkot

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre karácsony két napján a horoszkóp szerint.

2023. december 24., 20:01

Szerző:

Szentestével visszavonhatatlanul elkezdődött az idei karácsony, nézzük tehát, mit ír a horoszkóp az ünnep első és második napjára!

Kos (03.21.–04.19.)

A Kos meglehetősen elfáradt, mire elérkezett a karácsony, talán egyelőre még nem érzi, de rengeteget kivett önből ez a december. Szerencsére a szerettei támogatják ebben az időszakban is, rengeteg támogatást kap, így lesz lehetősége egy kicsit pihenni. Ne stresszeljen semmin, csak lógassa bátran a lábát ezek a napokban, annál sürgősebb semmi nem lehet, mint hogy kipihenje magát.

Bika (04.20.–05.20.)

A Bika idén szeretné egy kicsit megtörni a hagyományokat és sajátokat teremteni: és a csillagok ön mellett állnak, ha úgy érzi, tényleg belefog. Amit most elhatároz a jövőre nézve, abból nagyon szép családi tradíció alakulhat ki, ez a karácsony az első lesz az ünnepek hosszú sorában.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Gyermeki énjével kapcsolódhat össze az Ikrek ezen a karácsonyon: meg fog lepődni, milyen erővel jönnek majd vissza a gyerekkori emlékek, és hogy mennyi energiát tud meríteni abból a tényből, hogy bár annyi minden változott azóta, most megint ugyanazt az ünnepet éli át. A gyermeki jóindulat és nyíltság is nagyon ott van most az Ikrek szívében: csináljon nekik állandó lakást ott legbelül!

Rák (06.22.–07.22.)

Kissé kimerült az év végére, de ne aggódjon, ha nincs még igazi karácsonyi hangulata, meg fog az jönni, talán akkor, amikor a legkevésbé számít rá! Úgy tűnik, ez a karácsony kicsit másként lesz meghitt, békés és varázslatos, mint az eddigiek.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Hiába pörögte végig az évet, az Oroszlán még mindig tele van energiával, jókedvvel. Bár általában hatalmas ajándék az ön környezete számára ez az elevenség, lesz azonban egy-két pillanat, amikor nem emelheti fel magához a többieket, hanem önnek kell egy kicsit visszavennie és lelassulni a többiekhez.

Szűz (08.23.–09.22.)

A Szűz számára nemcsak azokról fog szólni ez a karácsony, akikkel együtt töltheti az ünnepeket, hanem egy olyan személyről is, aki viszont nincsen fizikailag jelen. Egészen karácsony másnapjának estjéig kell várnia, akkor olyan dolog történik majd, ami rengeteg mindent megváltoztat.

Mérleg (09.23.–10.22.)

Igazi békét és nyugalmat hoz ez a karácsony a Mérleg szívébe. Lesz ugyan néhány váratlan esemény, ami kissé felforgatja a terveket, de tartsa szem előtt, hogy miről is szól ez az ünnep, és azonnal a helyükre kerülnek a dolgok, megoldódnak a váratlan fordulatok.

Skorpió (10.23.–11.21.)

A Skorpió most nagyon elemében van, ráadásul mindennel kifejezetten elégedett is. A bolygók állása szerint nagyon pozitív időszak elé néz, ebbe pedig a karácsony is beleesik. Élvezze ezeket a pillanatokat és nyugodtan dőljön hátra, lazítson egy kicsit!

Nyilas (11.22.–12.21.)

Itt a karácsony, engedjen el mindent, amiről a szürke hétköznapok szóltak, ebben az időszakban próbáljon meg teljesen lelazulni! Csak semmi munka, nem még az e-maileket se nézze meg! Próbálja meg nem túlzásba vinni az ünnepi készülődést sem, higgye el, nem kell mindig mindennek tökéletesnek lenni! Néha a tökéletlenségben is megtalálhatjuk a csodát! 

Bak (12.22.–01.19.)

A Bak csodásan érzi magát idén karácsonykor, ha vendégségbe megy, de méginkább elemében lesz, ha vendégeket fogad. Ahol a Bak a házigazda, ott minden nagyszerűen alakul majd, érezze, mennyire jó dolog az otthonában fogadni szeretteit, barátait!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

A Vízöntő számára a kapcsolatokról szól ez a karácsony: meg fog lepődni, hányan üzennek önnek jókívánságokkal, és hány gyönyörű és mély beszélgetést folytathat le egy-egy önhöz közel álló személlyel az ünnepek alatt. Egyikük egy titkot is elárul majd.

Halak (02.19.–03.20.)

Békés, nyugodt karácsonyra vágyik a Halak és ebben is lesz része. Az egész éves hajtás kimerítette, ebben a pár napban másra sem vágyik, mint az otthon melegére, kicsi, de minőségi társaságra, finom ételekre-italokra. A lényeg, hogy nyugalom legyen és béke. 

(Kiemelt kép: Shutterstock/RossHelen)