Hétvégi horoszkóp, 2023. október 21-23.: az Ikrek fontos lépést tesz meg, a Szűz szíve kinyílik

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre a hosszú hétvégén a hétvégi horoszkóp szerint.

2023. október 20., 20:06

Szerző:

A nemzeti ünnepet, valamint a Mérleg és a Skorpió havainak határát magában foglaló három napra szóló hétvégi horoszkóp olvasható alább. Ne feledje, a hosszú hétvége alatt is érdemes visszalátogatnia a 168.hu-ra, mert a friss hírek mellé további aktuális horoszkóp-összeállításunkkal szolgálunk majd!

Kos (03.21.–04.19.)

Egy olyan személlyel fut össze (a való életben vagy online), aki annak idején nagyon sokat jelentett önnek. Lenne mondanivalója az illetőnek, de most ez nem az az alkalom, amikor mély beszélgetésbe tudnának elegyedni – ez persze nem jelenti azt, hogy ne esne jól egy röpke beszélgetés, sőt, esetleg flört az illetővel.

Bika (04.20.–05.20.)

Ezen a hétvégén egy olyan emléket fog szerezni, ami álomszerűen vissza-visszatér majd önhöz a jövőben. Szerelmével vagy egy önhöz igen közel álló más személlyel, baráttal, rokonnal szereznek egy közös élményt, amiben nem lesz nehéz meglátni az anyagi világon túlmutató dimenziókat.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Ezekben a napokban egy fontos lépést tesz előre egy célja elérése érdekében. Fontos azonban végig észben tartania, hogy honnan érkezett, ahhoz, hogy megértse, miért van ott, ahol éppen tart, és hogy hogyan juthat minél hamarabb előre, még közelebb ehhez a bizonyos célhoz.

Rák (06.22.–07.22.)

Hamarosan bezáródik egy ablak, figyelmezteti a horoszkóp a Rák csillagjegyben születetteket. Ne vegye természetesnek és állandónak, amiről ön is tudja, hogy nem az! Késő lesz sírni, ha már becsukódott az a bizonyos ablak, most éljen a kínálkozó lehetőséggel, mert hamarosan nem lesz már erre olyan ragyogó alkalma, mint ezen a hosszú hétvégén!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Ha úgy érzi, hogy provokálják önt... jól érzi! Nem feltétlenül egyetlen, meghatározható, konkrét személyről van szó, de mindenképpen arra megy ki a játék, hogy ön végre reagáljon. Ezekben a napokban végre megtudja-megérti, hogy miért ilyen fontos valakinek, hogy önből reakciót csikarjon ki.

Szűz (08.23.–09.22.)

Talán egy konkrét személy ráhatása is belejátszik, talán csak ilyenek az energiák ebben a három napban, de a Szűz szíve mindenesetre nyitottabb most, mint valaha. Könnyebben ráhangolódik most mások belső rezgéseire, erősebb önben az empátia, többet ért a szívével, mint az eszével, és az így megszerzett tudás most új utakra viheti önt!

Mérleg (09.23.–10.22.)

Egy végletesen intim és meghitt pillanatot ígér a Mérleg számára ez a hosszú hétvége. Egy olyan pillanat lesz ennek a három napnak a csúcspontja, amikor megszűnik minden ön(ök) körül, és nem létezik más, csak a harmónia és a(z együtt)lét öröme. Az kell azonban ehhez, hogy hajlandó és képes legyen megnyílni, ne csináljon titkot érzéseiből és gondolataiból!

Skorpió (10.23.–11.21.)

Igencsak vékony jégen táncol a Skorpió ezen a hosszú hétvégén. Kerülje ma a kockáztatást, kerülje a végleteket és a túlzásokat, bármilyen csábítóak is! Az arany középút soha nem fénylett olyan intenzitással, mint most, ne térjen le róla!

Nyilas (11.22.–12.21.)

Többféle szerepet és egy nagy átalakulást hoz ez a hosszú hétvége a Nyilas életébe. Vegye észre, melyik szerepet ki vagy mi osztja önre, és melyik az, amelyiket ön választja saját magának! Lesz ilyen is, olyan is, úgyhogy válasszon okosan!

Bak (12.22.–01.19.)

Egy olyan személy kap majd kiemelkedő szerepet a Bak hétvégéjében, akivel mintha egyoldalú lenne a kommunikáció. Ön meghallja az illető mondanivalóját, de ön hiába mond vagy csinál bármit, ezt az illetőt nem tudja megérinteni. Ettől függetlenül nem feltétlenül időpocsékolás, ha szemléli-hallgatja az illetőt egy ideig, de jobb, ha tudja, hogy ebből egyenrangú felek kapcsolata soha nem lesz.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Ennek a hétvégének bizonyos szituációiban valamiért a szokásosnál jóval erősebb lesz a kísértés, hogy áthágja a szabályokat, de vigyázzon! Ha ügyeskedni próbál, meg fogja ütni a bokáját, sokkal nagyobb bajt okozva, mint ha nem csinált volna semmit.

Halak (02.19.–03.20.)

Csakúgy, mint az őszi falevelek, sok különböző színben fog tündökölni ez a három nap a Halak életében. Gyönyörködjön a változatosságban, mert korszakhatárhoz közeledik, a mostani színeket hamarosan teljesen más árnyalatok váltják majd fel.

(Kiemelt kép: Shutterstock/Volurol)