Horoszkóp: ennek a 3 csillagjegynek emlékezetes találkozásban lesz része a hosszú hétvégén

A horoszkóp azt jelzi előre, hogy a következő 3 csillagjegy szülötteire egy igen fontos és emlékezetes találkozás vár a pünkösdi hétvégén.

2024. május 17., 11:09

Szerző:

Hamarosan a szokásos időben jelentkezünk majd a hétvégi horoszkóp előrejelzésével, ami ezen a héten nem kettő, hanem három napra szól majd. De már most kiemelünk a hosszú hétvégével kapcsolatban három csillagjegyet, mivel az ő számukra a prognózis egy emlékezetes találkozás előrejelzését tartalmazza.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Az Ikrek egy olyan társasággal jön újra össze a hosszú hétvége valamelyik napján, akikkel gyakran összejárnak. Ez a találkozó azonban valamiben más lesz, mint a többi, és történik vagy elhangzik majd valami, ami valamelyest megváltoztatja ezt a közösséget. Nem lesz feltétlenül jobb vagy rosszabb, de biztosan más lesz egy csomó dolog ezután.

Rák (06.22.–07.22.)

A Rák egy olyan felejthetetlen idegennel fog találkozni a hétvégén, akit vonzónak találnak majd, de akinek igazi szándékait egyelőre nem ismerheti. Érdemes tehát ennél a találkozásnál nagyon körültekintően és őszintén eljárni, azonban vigyázzon, mert ha negatívan, gyanakvással áll hozzá az illetőhöz, akkor csak bevonzza, hogy ő is ugyanígy fog eljárni önnel. Szóval figyelje, hogy lát-e vörös zászlókat, de amíg nem, addig feltétlenül legyen nyitott, őszinte és kedves!

Nyilas (11.22.–12.21.)

Egy olyan személlyel fog ön újra találkozni a most következő napokban-hetekben, aki régen fontos szerepet töltött be az ön életében, de egy ideje már nincsenek olyan kapcsolatban, mint annak idején. Akár beszédbe elegyedik az illetővel, akár csak összeakad a tekintetük, vagy ő esetleg észre sem veszi önt, az biztos, hogy önre nagy hatással lesz, hogy újra látja ezt a valakit. Látni, hogy az illető mennyit változott azóta, jó alkalom arra, hogy felmérje és végiggondolja, hogy ön mennyit változott, hova jutott az évek során, merre vitte önt az élet.

(Kiemelt kép: Shutterstock/Dean Drobot)