Horoszkóp: ennek a 3 csillagjegynek még idén nyáron teljesül egy régi kívánsága

Ha ön az alábbi 3 csillagjegy közül valamelyikben született, akkor örülhet, mert ez a nyár tartozik még önnek egy kívánság teljesítésével.

2024. augusztus 7., 11:54

Szerző:

A horoszkóp szerint 3 csillagjegy számára ez a nyár még tartogat egy igazán szép pillanatot: valóra fog válni egy régi nagy kívánságuk vagy vágyuk. Ahogy szoktuk, alább mutatjuk, hogy melyik 3 csillagjegyről van szó.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Az Ikreknek egy olyan vágya vagy kívánsága válik valóra hamarosan, de mindenképpen még a nyáron, ami egy ellenkező nemű személlyel kapcsolatos. Ön talán rögtön tudja is, hogy kiről van szó: nincs feltétlenül köze a szerelemhez-romantikához ennek a kívánságnak, de ez sem kizárt!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Az Oroszlánnak egy olyan kívánságát váltja hamarosan valóra a sors, ami ugyan régóta fontos helyet foglal el a szívében, de se nem hanyagolta el, se nem áldozott fel érte többet, mint érdemes volt. Nem csak a kívánsága teljesül majd, hanem fontos emlékeztetőt is kap tehát az univerzumtól: ha vágyik valamire, ne üljön karba tett kézzel, tegye meg azért a dologért, ami észszerűen lehetséges, a többit pedig bízza a gondviselésre!

Mérleg (09.23.–10.22.)

Egy kitűzött céljáért sok mindent megtett az elmúlt időszakban, de még hiányzott egy kis plusz, hogy a dolog valóra váljon. Most megadatik végre ez a bizonyos kis plusz, hogy a Mérleg teljes szívvel örülhessen: végre teljesül a kívánsága, megvalósíthatja az álmát még idén nyáron!

(Kiemelt kép: Shutterstock/Look Studio)