Horoszkóp: hatalmas meglepetést tartogat ez a hét a következő 3 csillagjegynek

A következő 3 csillagjegy szülötteit arra figyelmezteti a horoszkóp, hogy egy nagy meglepetés vár rájuk!

2023. augusztus 21., 13:08

Szerző:

Új hét kezdődött, ami önmagában nem volt nagy meglepetés, na de a horoszkóp arra figyelmeztet, hogy jönnek majd igencsak váratlan dolgok ezen a héten! A következő 3 csillagjegy számára írja az előrejelzés, hogy különösen nagy meglepetés vár rájuk.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Egy önhöz közel álló személy meg készül lepni önt valamivel, de egyelőre még nem biztos benne, hogy milyen időpontot válasszon. Úgy néz ki, hogy ezen a héten most rászánja majd magát, lassan érkezik a megfelelő alkalom!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Egy olyan személlyel kerül kapcsolatba, akivel régóta feszült a viszonya, ha tudja, ön talán kerüli is az illetőt. Mint nagy meglepetésére kiderül, az adott személy már rég továbblépett, szóval ön is nyugodtan teheti ezt. Folytassák vagy kezdjék újra a kapcsolatukat úgy, mintha mi sem történt volna!

Skorpió (10.23.–11.21.)

Véletlenül meghall egy beszélgetést vagy elkap egy nem önnek szánt üzenetet, amiben önről van szó, vagy egyébként a tudomására jut, hogy önről beszéltek. A dolog kellemes meglepetés lesz azonban, mert a beszélgetés vagy üzenet kifejezetten pozitív dolgokat tartalmaz önről.

(Kiemelt kép: Shutterstock/Master1305)