Hétvégi horoszkóp, 2024. január 13-14.: az Ikreknek fel kell áldoznia egy kis időt, a Vízöntőben változás indul el

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre január második hétvégéjén a hétvégi horoszkóp szerint.

2024. január 12., 20:06

Szerző:

Itt a friss hétvégi horoszkóp! Ha kíváncsi arra, hogy mit üzennek önnek a csillagok erre a télközepi víkendre, görgessen le a születési dátumának megfelelő csillagjegyhez!

Kos (03.21.–04.19.)

Az élet néha diszkriminál, amint azt ön is meglátja majd ezen a hétvégén. Abból a nézőpontból, ahonnan mi látjuk az eseményeket, nem tűnik igazságosnak, de mégsincs más választásunk, csak az elfogadás.

Bika (04.20.–05.20.)

Az ártatlanságot mindig nehezebb bizonyítani, ezt tartsa a fejében ezen a hétvégén, amikor egy olyan ügybe keveredik, ahol valakivel kapcsolatban egy gyanúja merül fel. Tudna az illető bármit is csinálni, hogy bebizonyítsa, hogy nem igaz az ön gyanúja?

Ikrek (05.21.–06.21.)

Az Ikreknek egyedüllétre van most a leginkább szüksége. Ezen a hétvégén találja meg az alkalmat, amikor egy kicsit befelé fordulhat, amikor egy kis időt feláldozhat a semmire. Akkor fog a legtöbbet kapni ettől az alkalomtól, ha az idejéért nem vár semmit cserébe: nem edz, nem próbálja önmagát szórakoztatni vagy fejleszteni, egyszerűen csak van. Csöndben hagyja, hogy haszontalanul elteljen az idő a semmivel. Ez az a lecke, ami a legértékesebb élményt adhatja most az Ikreknek.

Rák (06.22.–07.22.)

Az ön fülében marad egy elejtett megjegyzés. Vajon mit értett az illető ez alatt a megjegyzés alatt? Sajnos ezt nincs azonnal ideje megbeszélni vele, de ne eméssze magát, mert amikor fontos lesz, mindent tudni fog!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Egy visszatérés tanúja lesz az Oroszlán ezen a hétvégén. Egyelőre talán nem is lát még rá arra, mennyire fontos esemény ez az ön élete szempontjából, pedig a jövőben rengeteget fog majd rá gondolni, sokat tud majd belőle meríteni. Ez az illető elment és visszajött – ha neki sikerült, másnak is sikerülhet, nem?

Szűz (08.23.–09.22.)

Egy olyan személy jelenlétét jelzi a horoszkóp a Szűz számára a hétvégére, aki pillangóként száll virágról virágra. Most önhöz is elérkezik, de nem fog permanensen maradni, akkor sem, ha ön ezt szeretné. Fogadja el őt ilyennek, élvezze a társaságát, amíg tart, aztán engedje továbbrepülni!

Mérleg (09.23.–10.22.)

Milyen jó érzés, amikor kiemelik-felemelik az embert! A Mérleg csillagjegy szülöttei ezen a hétvégén ezt tapasztalhatják meg a saját bőrükön, vagyis jobban mondva a saját lelkükben. Könnyebbnek érzi majd magát, hiszen valaki átvállal az ön terheiből.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Egy félreértés hoz kisebb zökkenőt a hétvégébe: valaki csak viccnek szánta azt, amit ön nem tud akként értelmezni. Tisztázzák a dolgot minél előbb és lépjen tovább minél hamarabb, nem születik abból semmi jó, ha túlbeszélik ezt az ügyet!

Nyilas (11.22.–12.21.)

Egy rangsorba kerül a Nyilas a hétvégén, és nem feltétlenül lesz könnyű elfogadnia, hogy ezúttal arra a helyre került, ahányadikra. De ne felejtse: mint a legtöbb rangsor, ez is csak egy bizonyos tulajdonság alapján van összeállítva! Az élet pedig nem csak erről az egy tulajdonságról szól.

Bak (12.22.–01.19.)

Az újévi fogadalmával vagy úgy egyébként egy ön által elfogadott elvvel kapcsolatban kísértést szenved el ezen a hétvégén. Hatalmas a csábítás, talán még sosem volt ekkora, de megvan önben az energia és az elszántság ahhoz, hogy ellenálljon neki. Ne adja fel, ne adja be a derekát, tartson ki amellett, amiben hisz, amiért ön szerint érdemes!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Arra kap meghívást, hogy egy változást figyeljen meg a saját belső terében ezen a hétvégén. Egy érzés vagy gondolat elindult, és most vándorol önben, lassanként megváltoztatva, hogy hogyan érzi ön magát a bőrében. Extra adag tudatosságra lesz szüksége, ha ezt a folyamatot követni szeretné.

Halak (02.19.–03.20.)

A Halak csillagjegy szülötteire ezen a hétvégén különösen nagy hatással lesz a szépség. Jobb, ha ön is tudja magáról, hogy ezekben a napokba az átlagnál jobban vonzzák az ön szemét a szép dolgok vagy emberek. Inspirációt is jóval többet tud meríteni ma a szépségből, ezért ha van ideje, alkosson, kreáljon, tegye még szebbé a világot!

(Kiemelt kép: Shutterstock)