Hétvégi horoszkóp, 2024. április 20-21.: a Kos érzelmi élete gazdagabb lesz, a Mérleg feltöltődik

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre a Bika havának eső két napjában a hétvégi horoszkóp szerint.

2024. április 19., 20:06

Szerző:

Ezzel a szombattal kezdődik a Bika hava, nézzük, mit ír erre a tavaszközepi, szeszélyes időjárású víkendre a hétvégi horoszkóp!

Kos (03.21.–04.19.)

A Kos érzelmi életében igazán gazdag napok lesznek ezek. Ha párkapcsolatban él, akkor a párjával több minőségi időt tudnak együtt tölteni, mint az elmúlt hetekben, ami pozitív hatással lesz a kapcsolatukra. Ha egyedülálló, akkor remek időszak ez a randizásra, flörtölésre, új kapcsolatok kialakítására.

Bika (04.20.–05.20.)

Sok energiáját elveheti a hétvége, mert több családi program is lesz, amik alól nem tud kibújni. Az estéket azonban próbálja meg azzal tölteni, hogy saját magával törődik. A párjával szintén jó időtöltés lehet egy esti filmnézés vagy borozgatás.

Ikrek (05.21.–06.21.)

A barátai több programot is kitalálhatnak a hétvégére, ám ön a szíve mélyén egy kis magányra és pihenésre is vágyik. Ne féljen elmondani nekik, ha most másra van szüksége ahhoz, hogy kipihenje a hét fáradalmait, hogy újult erővel vágjon majd bele a következő hétbe! Meg fogják érteni!

Rák (06.22.–07.22.)

Másképp fog alakulni a hétvégéje, mint ahogy azt most gondolja. Több programváltozásra is számíthat, de ne csüggedjen, mert pont ezért igen tartalmas napoknak néz elébe! Egy családtagjával való beszélgetés pozitív löketet adhat önnek az elkövetkezendő napokra.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Valaki a környezetében egy bántó megjegyzést enged el a hétvégén, de fontos, hogy ne tartsa magában a sérelmét, jobb beszélni róla. Ha őszintén kommunikálnak, ön is tisztábban fogja látni, hogy ez a bizonyos barát nem biztos, hogy rosszat akart, egyszerűen csak néha előfordul, hogy rosszul fejezzük ki magunkat.

Szűz (08.23.–09.22.)

A Szűz életében ezen a víkenden a családi életen lesz a hangsúly. Olyan kihívások jöhetnek, amelyekről úgy érzi, hogy megnehezítik a mindennapjait, ám valójában csak erősebbé teszik önt és a szeretteit. Együtt minden akadályt legyőznek! 

Mérleg (09.23.–10.22.)

Bűntudatot érezhet, amiért mostanában kevesebb időt töltött a családjával és a barátaival a munkája miatt. Szerencsére most mindent bepótolhat! Meséljen a szeretteinek arról, hogy mi történt az elmúlt hetekben és hallgassa meg őket is, fel fog töltődni az együtt töltött idő alatt!

Skorpió (10.23.–11.21.)

A hétvégén sem tudja elengedni a teendőket, a munkát, de muszáj egy kicsit a gondolatait máshová terelnie, különben nem fogja kipihenni magát, és csak saját magának okoz nehézséget. Szánjon időt a saját lelki egészségére és engedje el a stresszt! Hamarosan hálás lesz saját magának, ha ezt betartja.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Egy olyan programra invitálják önt a hétvégén, ami igen messze viheti a komfortzónájától. Könnyen lehet, hogy önnek most pont egy ilyen élményre van szüksége: hagyja, hadd vigye az ár, mert olyan élményben lehet része, amit élete végéig meg fog emlegetni!

Bak (12.22.–01.19.)

Egy igazi hullámvasút lesz a hétvégéje. Habár eleinte úgy érezheti, hogy az ágyból sincs kedve kimászni, végül meg fogja találni a motivációt, hogy tartalmasan töltse az idejét. Fontos, hogy ne feledkezzen meg a mozgásról sem, egy séta a szabadban vagy egy kis otthoni torna vagy tánc máris csodákat tehet!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Úgy érezheti, hogy a hét folyamán nem volt ideje semmire, ezért a hétvégén próbál elintézni mindent: bevásárlást, barátokkal való találkozást, nagytakarítást. Próbálja meg úgy beosztani az idejét, hogy pihenni is tudjon, így könnyebben fog indulni hétfőn a következő hét!

Halak (02.19.–03.20.)

Egy önhöz közel álló személlyel együtt egy kritikus szituációban kerülnek, de őrizze meg a higgadtságát, mert nem lesz semmi baj! A megoldás az önök kezében van, ha a kommunikációs problémát legyőzik, rögtön minden megoldódik!

(Kiemelt kép: Shutterstock/Vasilieva Ekaterina)

Horoszkóp