Hétvégi horoszkóp, 2023. november 4-5.: a Rák életében új történet kezdődik, a Vízöntőt az intuíciója vezeti

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre november első hétvégéjén a hétvégi horoszkóp szerint.

2023. november 3., 20:06

Szerző:

Itt a friss és aktuális hétvégi horoszkóp, mutatjuk, mit ígérnek a csillagok erre a két napra. De nézzen vissza a 168.hu-ra a hétvégén is, mert a friss hírek mellé további horoszkóp-összeállítással jelentkezünk majd!

Kos (03.21.–04.19.)

Véletlenül egy olyan helyzetben találja majd magát ezen a hétvégén, ahol eredetileg nem kellett volna ott lennie. De ha már ott van... ebből a véletlenből valami nagyobb dolog is kisülhet, ha feltalálja magát és nem fél az újdonságtól!

Bika (04.20.–05.20.)

Események meglepően gyorsan lezajló láncolatát éli majd át a Bika ebben a két napban. Néha ennyire gyors a karma: egy cselekményének sokkal előbb meglesz a következménye, mint gondolja. Arra lehet számítani, hogy ebből majd csak napok-hetek múlva lesz valami, ha egyáltalán bármikor, és ehelyett még most a hétvégén visszajut önhöz az okozat, amit tette kivált!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Egy jó szándékú, idősebb férfi alakját mutatja önnek a horoszkóp erre a hétvégére. Az illető segít önnek vagy kiáll ön mellett, nagyban megkönnyítve az ön dolgát. Ne kombinálja túl a szituációt, ez a férfi lehet, hogy egyszerűen csak egy jó és igazságos ember akar lenni.

Rák (06.22.–07.22.)

Egy hosszú és fontos történet kezdetét rejti ez a hétvége. Nem biztos, hogy rögtön rá fog ismerni arra az eseményre, amelyet aztán rengeteg másik követ majd, és nem csak az ön életében, hanem másokra is meghatározó lesz, de utólag visszagondolva megállapíthatja majd, hogy igen, ekkor kezdődött minden.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Egy régi barátságra emlékezteti majd ennek a hétvégének az egyik pillanata, egy olyan kapcsolatra, ami azóta megszakadt. Úgy érzi, az illető megmaradt ugyanabban a világban, ugyanabban a szerepben, ahol annak idején volt, önnek azonban sikerült továbblépnie. Ez most jó alkalom arra, hogy felmérje, mennyi mindenben változott azóta, és hogy merre vezet innen tovább az út.

Szűz (08.23.–09.22.)

Egy fontos üzenetet kap egy jóbaráttól vagy rokontól: sőt, éppen, hogy nem csak egyet. Rendszeresen üzenget az illető, és ha nem is feltétlenül érti meg vagy tartja fontosnak az összeset, ezen a hétvégén egy olyan dolgot árul el önnek az illető, ami rengeteg mindent megváltoztat, szóval érdemes figyelni rá!

Mérleg (09.23.–10.22.)

Bosszantja a túlzott lazaság és a szabályok semmibe vétele. Ezekben a napokban is lesznek ilyen érzései, de figyeljen oda, hogy kivel kapcsolatban merülnek fel ezek a gondolatok, mert most egy fontos dolgot tanulhat meg ettől az illetőtől, illetve az ő szabályszegéséből!

Skorpió (10.23.–11.21.)

Ez a hétvége különleges ajándékot kínál önnek: ma megérthet valakit vagy valamit, ami egyébként túl távoli vagy komplikált ahhoz, hogy egy átlagos hétköznapon csak úgy befogadja. De ezúttal kedvező a csillagok állása, hallgasson, figyeljen, és meg fogja érteni, ami egyébként sosem fért a fejébe!

Nyilas (11.22.–12.21.)

Ma alkalma nyílik segíteni valakinek, és jól teszi, mert bár nagy a távolság önök között, az illetőnek jók a szándékai. Nem feltétlenül anyagiakra van szüksége az illetőnek, lehet, hogy annak veszi a legnagyobb hasznát, ha ön megoszt vele egy információt, vagy csak meghallgatja ezt a valakit.

Bak (12.22.–01.19.)

Egy olyan pozitív dolog történik a Bakkal a hétvégén, ami úgy hat, mint egy gyógyszeres tapasz: nem azonnal, egyszerre fejti ki a teljes hatóerejét, hanem lassan, hosszabb idő alatt. Gyógyító ereje lesz ennek az élménynek annak ellenére, hogy miközben átéli, talán nem tűnik majd olyan különösebb csúcspontnak. De a gyógyszer ottmarad mégis az ön szívében és még napokig, talán hetekig vagy még tovább kifejti jótékony hatását!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

A végére ér egy problémának vagy dilemmának: amit ebben a kérdésben meg lehet tudni, amit ki lehet következtetni, azt ön már tudja. De egy dolog még a segítségére lehet, és ez most kulcsfontosságú. Figyeljen befelé, ne csak az eszére, hanem a lelkére is! Az álmai, a megérzései, az intuíciói fogják elvezetni a célhoz.

Halak (02.19.–03.20.)

Annak kedvez ez a hétvége, hogy megmutassa magát, hogy kifejezze érzéseit. Olyan expresszív energiákat kap, hogy nem csak a szavaival, hanem a mozdulataival, gesztusaival is rengeteg dolgot át tud adni. Ha akarja, az egész lénye kommunikálni tud, de ezt az expresszivitást írásba, táncba vagy bármilyen kreativitásba, művészetbe is beleteheti!

(Kiemelt kép: Shutterstock/Alliance Images)