Hétvégi horoszkóp, 2023. január 28-29.: az Oroszlán lebetegszik, a Skorpióra rátalál egy régi szerelem

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre január utolsó hétvégéjén a hétvégi horoszkóp szerint. 

2023. január 27., 20:00

Szerző:

Hamarosan itt a február, de még előttünk áll néhány nap és egy januári hétvége! Mutatjuk a legfrissebb hétvégi horoszkópot!

Kos (03.21.–04.19.)

Remek hétvége elé néz, de egy kollégája megzavarhatja a pihenését egy munkahelyi teendővel. Szabjon határokat, mert különben ki fogják használni a kedvességét és sosem lesz egy nyugodt hétvégéje sem. Ne érezze rosszul magát azért, mert nemet mond! 

Bika (04.20.–05.20.)

Fontos találkozója lesz valakivel, de fél attól, hogy mi fog történni. Ne aggódjon, mert nagyon úgy tűnik, hogy lehetősége lesz elsimítani korábbi nézeteltéréseket és egy jóval vidámabb beszélgetésben lesz része, mint amire számít. 

Ikrek (05.21.–06.21.)

A párjával nem lesznek egy hullámhosszon, sőt ez odáig is fajulhat, hogy inkább nem is kíváncsiak egymásra a hétvégén. Ha szeretnék megbeszélni a problémákat, akkor muszáj lesz mindkettőjüknek engedni egy kicsit a saját igazukból, különben sosem jutnak dűlőre. 

Rák (06.22.–07.22.)

Végre úgy érzi, hogy önmaga lehet! Egy olyan társaságot ismer meg, akikkel nagyon sok a közös téma és az érdeklődési kör. A társaságban megismer valakit, akivel közeli kapcsolatot is kialakíthatnak, sőt akár hamarosan már egy randira is sor kerülhet. 

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Nagyon elhanyagolta a pihenést az elmúlt időszakban és ennek sajnos meglesz az eredménye. Lehetséges, hogy a hétvégén nem lesz sok energiája, mert lebetegszik. A legjobb lesz, ha időt hagy magának a regenerálódásra. Pihenjen sokat! 

Szűz (08.23.–09.22.)

Fogalma sincs, hogy mit kezdjen az életével és ez a bizonytalanság érzés az őrületbe kergeti. Szerencsére egy közeli barátjával való találkozás segíteni fog abban, hogy megfogalmazza saját magának, mik az álmai és a céljai.

Mérleg (09.23.–10.22.)

Anyagi szempontból nagy szerencséje lesz a hétvégén! Egy jelentősebb pénzösszeghez juthat a napokban, de vigyázzon, mert könnyen lehet, hogy mások is pályáznak a pénzre és megpróbálnak majd kicsikarni önből egy jelentősebb összeget. 

Skorpió (10.23.–11.21.)

Nagy meglepetésben lesz része a hétvégén! Egy korábbi szerelem bukkanhat fel az életében, de hamar rájönnek, hogy mindketten rengeteget változtak az elmúlt évek alatt. Talán itt a lehetőség, hogy újrakezdjék a kapcsolatukat? 

Nyilas (11.22.–12.21.)

Nem tudja, hogyan kezeljen egy konfliktushelyzetet az egyik családtagjával, de az biztos, hogy az egymás ellen való áskálódás nem fog segíteni abban, hogy a kapcsolatuk újra a régi legyen. Mindkettőjüknek muszáj lesz változtatni. 

Bak (12.22.–01.19.)

Csodás napok elé néz, aminek az is lesz az oka, hogy a párja minden lehető módon megpróbál kedveskedni önnek. Próbálja meg ön is viszonozni a rengeteg szeretetet, amit kap, és meglátja, hogy a kapcsolatuk egyre csak erősebb lesz. 

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Sokat fog stresszelni a hétvégén egy barátja miatt, aki elég sok bajba keveredett az elmúlt időszakban. Muszáj lesz megtanulnia, hogy nem oldhatja meg mindenki problémáit, valamint el kell fogadnia, ha valaki nem kér a segítségéből. 

Halak (02.19.–03.20.)

A lehető legváratlanabb helyzetben toppan be az új szerelem az életébe. Problémát jelent azonban, ha nem zárta le egy volt kapcsolatát, ugyanis könnyen két szék közül a pad alá eshet. A hétvégén lesz lehetősége átgondolni, hogy mire is vágyik pontosan.

(Kiemelt kép: Shutterstock)

Horoszkóp