3 csillagjegy, akiknek a hétvégén változás áll be a szerelmi életükben

3 csillagjegy szerelmi élete felfordul az elkövetkezendő napokban.

2023. január 26., 12:06

Szerző:

Közeleg a Valentin-nap, de még előtte is bőven lesznek változások a csillagjegyek szerelmi életében. Most mutatjuk, hogy a horoszkóp szerint, melyik az a 3 csillagjegy, akik akár szinglik, akár párkapcsolatban élnek, de biztos, hogy romantikus vagy éppen nem romantikus napokra számíthatnak. 

Ikrek (05.21.–06.21.)

Párkapcsolati zűrzavarban lesz része! A párjával nincsenek közös nevezőn, de ez a hétvége sorsfordító lesz az életükben: kiderül, hogy együtt maradnak-e vagy külön utakon folytatják. Ha szingli, egy titokzatos idegen olyan hirtelen toppan be az életébe, hogy még ön is meg fog lepődni.

Szűz (08.23.–09.22.)

A párjával közelebb kerülnek egymáshoz, sőt az egyikőjük úgy érezheti, hogy ideje komolyabban elköteleződniük egymás felé. Melyikük fogja megtenni az első lépést? Ha egyedülálló, egy kollégája hívhatja randira, ami nagyon úgy tűnik a csillagok állása szerint, hogy egy remek találkozó lesz!

Skorpió (10.23.–11.21.)

Szerelmi háromszögbe keveredik kedves Skorpió! Ideje átgondolnia, hogy megéri-e összetörnie a párja szívét. Ha úgy érzi, hogy a kapcsolata zátonyra futott, a szakítás lehet megoldás, de semmiképp sem a hűtlenség. Szingliként nagyon vidám hétvégében lesz része, de lesz valaki, aki felkelti az érdeklődését a baráti társaságában.

(Kiemelt kép: Shutterstock)

Horoszkóp