Hétvégi horoszkóp, 2024. február 10-11.: a Rák februárban szüretelhet, a Skorpió belső békének örülhet

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre a farsang utolsó hétvégéjén a hétvégi horoszkóp szerint.

2024. február 9., 20:06

Szerző:

Itt a második februári hétvégi horoszkóp, és ha ön követi a vallási ünnepeket, akkor biztosan azt is tudja, hogy ez most a karnevál csúcspontja, a farsang utolsó hétvégéje, mert a jövő héten hamvazószerda és kezdődik a böjt időszaka. Igen, idén nagyon korán lesz húsvét, de ne szaladjunk ennyire előre, nézzük, mit ígér az asztrológia a most kezdődő hétvégére! És ha az alábbi előrejelzés nem lenne elég, a Cosmopolitannél talál szerelmi horoszkópot is a hétvégére!

Kos (03.21.–04.19.)

Valakinek hatalmas szüksége lesz a hétvégén az ön törődésére. Fontos, hogy ítélkezés helyett inkább csak legyen ott neki, mert sokszor a legtöbbet akkor segítünk, ha meghallgatjuk a másikat, és nem alkotunk véleményt. Vagy ha alkotunk, akkor megtartjuk magunknak. Szép dolog az őszinteség, de azért azt is túlzásba lehet vinni.

Bika (04.20.–05.20.)

A Bikának érdemes az alvására odafigyelni ebben a két napban. Amennyiben rosszul alszik ezen a hétvégén, nehezen alszik el, éjszakánként felriad – ez azt jelenti, hogy valami nagy dolog előtt áll, ami a jövő héten fog bekövetkezni. Amennyiben jól alszik, ez annak a jele, hogy a jövő hét nyugodt lesz. Ha álmodik is, gondolkodjon el a látottakon, mert szintén fontos dolgot jelezhet előre a jövő héttel kapcsolatban!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Csalódott lesz, mert egy terve nem úgy alakul, ahogyan azt ön akarta. Nos, ez az ügy mintha bizonyítani akarná, hogy minden okkal történik: hamarosan rá fog jönni, hogy valami jobb és ígéretesebb dolog kerül az útjába.

Rák (06.22.–07.22.)

Nem igazán van szinkronban az évszakokkal, de a Rák életében szüreti hétvége lesz most, igen, most februárban. Egy hosszú folyamat, talán el is mondható, hogy túl hosszú folyamat végre-valahára meghozza a gyümölcsét ezen a hétvégén. Szedje le, ízlelje, tegyen el belőle szíve éléskamrájába ínségesebb időkre!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Fejest készül ugrani egy valamibe, amit hamar megbánhat. Ezen a hétvégén különösen fontos, hogy kerülje a felesleges kockázatot és minden döntése előtt megfelelő körültekintéssel tájékozódjon. Ha óvatos, egy csodás víkendet szerezhet magának, de ha könnyelmű, az most megbosszulhatja magát.

Szűz (08.23.–09.22.)

Két egymástól élesen elütő napból fog állni ez a hétvége: ami a szombatból hiányzik majd, abból szinte túl sokat is kap majd vasárnap, illetve fordítva. Egyvalami azonban az egész hétvégén biztosan állandó lesz, méghozzá a kreativitása. Szóval használja ki a szabadidejét, hasson, alkosson, inspiráljon másokat!

Mérleg (09.23.–10.22.)

Eléggé felbosszantotta valaki, de ez tényleg azt jelenti, hogy örökre haragot kell tartani? Próbáljon meg egy kicsit lehiggadni, mert nem éri meg egy apróság miatt elveszíteni egy olyan személyt, aki mindig ön mellett állt. 

Skorpió (10.23.–11.21.)

A Skorpiónak a belső béke és nyugalom energiáit, illetve konfliktus kockázatát jelzi előre a horoszkóp erre a hétvégére. Ez most minden valószínűség szerint nem annak a hétvégéje, hogy élete nagy csatáit megvívja, inkább a pihenés-feltöltődés ideje legyen ez! Ha kilép a belső mosoly zónájából, azzal most azt kockáztatja, hogy hosszabb időre megzavarja a hangulatot, ami a feltöltődés rovására mehet, enélkül pedig valamivel nehezebb lesz a jövő hét.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Ha változást szeretne elérni, szüksége lesz arra, hogy valaki ön mellé álljon. Ez a hétvége nemcsak egy szép adag inspirációval ajándékozza meg önt, hanem össze is hozza önt valakivel, aki szövetségese lehet egy bizonyos ügyben-kérdésben – annak ellenére, hogy nem 100%-ig ugyanúgy gondolkodnak a dologról, de a lényegben azért persze egyetértenek.

Bak (12.22.–01.19.)

Egy fontos dologra emlékezteti a mély igazságokra most különösen fogékony Bakot ez a hétvége. Úgy érezheti majd, hogy elutasítást kap valakitől, de meg kell értenie, hogy a másik személy szemszögéből ez mindössze egy határvonal meghúzása. Ha az illető el szeretné taszítani önt magától, akkor azt tenné. Az, hogy arra törekszik, hogy világos határok legyenek a kapcsolatukban, annak a bizonyítéka, hogy a lehető legtovább kapcsolatban szeretne maradni önnel.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Szeretné elnyerni valakinek a bizalmát, de nem tudja, hogyan csinálja. Nos, a legegyszerűbb, amit tehet, hogy őszintén viszonyul az illetőhöz, valamint megmutatja, hogy ön is sebezhető. Önnek is meg kell nyílnia ahhoz, hogy mások a bizalmukba fogadják.

Halak (02.19.–03.20.)

Egy furcsa kérést-kérdést kap a Halak ezen a hétvégén. Fontos, hogy erre úgy adjon választ, úgy hozza meg a döntését, hogy az ne csak a másik félnek, hanem önnek is jó legyen, különben hamar megbánja, hogy bármit válaszolt egyáltalán. Tartsa észben, hogy az is opció, hogy nemet mond!

(Kiemelt kép: Shutterstock/Rohappy)