Hétvégi horoszkóp, 2022. április 23-24.: íme, mi vár a csillagjegyekre az elkövetkezendő két napban

Mutatjuk, mi vár az egyes csillagjegyek szülöttjeire a hétvégi horoszkóp szerint.

2022. április 23., 00:02

Szerző:

Mutatjuk, hogy a hétvégi horoszkóp szerint mire számíthatnak a csillagjegyek: pihenésből, szerelemből és jó kedvből nem lesz hiány!

Kos (03.21.–04.19.)

A horoszkópja szerint ezen a hétvégén a családi életén lesz a hangsúly. Olyan kihívások jöhetnek, amelyekről úgy érzi, hogy megnehezítik a mindennapjait, ám valójában csak erősebbé teszik önt és a szeretteit. Együtt minden akadályt legyőznek! 

Bika (04.20.–05.20.)

A barátai több programot is kitalálhatnak a hétvégére, ám ön inkább egy kis magányra és pihenésre vágyhat. Ne féljen elmondani nekik, hogy most másra van szüksége ahhoz, hogy kipihenje a hét fáradalmait és újult erővel nézzen szembe a következő héttel. Meg fogják érteni!

Ikrek (05.21.–06.21.)

A hétvégén sem tudja elengedni a munkát, de muszáj egy kicsit a gondolatait máshová terelnie különben nem fogja kipihenni magát és csak saját magának okoz nehézséget. Szánjon időt a saját lelki egészségére és engedje el a stresszt, később hálás lesz saját magának, ha ezt betartja.

Rák (06.22.–07.22.)

A párja, vagy egy közeli barát valami olyan programra veheti át, amivel a saját határait feszegeti. Kicsit engedje el magát és sodródjon az árral, mert olyan élményben lehet része, amit élete végéig emlegetni fog. A nap zárásaként pedig egy kellemes vacsora, vagy egy jó könyv olvasása remek kikapcsolódás lehet. 

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Másképp fog alakulni a hétvégéje, mint azt gondolta, több programváltozásra is számíthat, ám ne csüggedjen, mert ettől függetlenül tartalmas napoknak néz elébe. Egy családtagjával való beszélgetés pozitív löketet adhat önnek az elkövetkezendő napokra.

Szűz (08.23.–09.22.)

A hétvégéje nagyon szerencsés lehet szerelem tekintetében. Ha párkapcsolatban él, akkor a párjával több minőségi időt tudnak együtt tölteni, mint az elmúlt hetekben, ami pozitív hatással lesz a kapcsolatukra. Ha egyedülálló akkor pedig találkozhat valakivel, akivel akár komolyabbra is fordulhat a viszonyuk. 

Mérleg (09.23.–10.22.)

Bűntudatot érezhet, amiért mostanában kevesebb időt töltött a családjával és a barátaival a munkája miatt. Szerencsére most mindent bepótolhat! Meséljen a szeretteinek arról, hogy mi történt az elmúlt hetekben és hallgassa meg őket is, fel fog töltődni az együtt töltött idő alatt. 

Skorpió (10.23.–11.21.)

Egy közeli barátja megbánthatja, ám fontos, hogy ne tartsa magában a sérelmét, jobb beszélni róla. Ha őszintén kommunikálnak ön is tisztában fogja látni, hogy ez a bizonyos barát nem biztos, hogy rosszat akart, egyszerűen csak néha előfordul, hogy rosszul fejezzük ki magunkat. 

Nyilas (11.22.–12.21.)

Egy igazi hullámvasút lesz a hétvégéje. Habár eleinte úgy érezheti, hogy az ágyból sincs kedve kimászni végül meg fogja találni a motivációt, hogy tartalmasan töltse az idejét. Fontos, hogy ne feledkezzen meg a mozgásról sem, egy séta a szabadban is csodákat tehet. 

Bak (12.22.–01.19.)

Úgy érezheti, hogy a hét folyamán nem volt ideje semmire, ezért a hétvégén próbál elintézni mindent: bevásárlást, barátokkal való találkozást, nagy takarítást. Próbálja meg úgy beosztani az idejét, hogy pihenni is tudjon, így könnyebben fog indulni a hétfő reggel. 

Vízöntő (01.20.–02.18.)

A hétvégén egy nagyon fontos beszélgetésre kerülhet sor a párjával, ami a kapcsolatukra nézve komoly jelentőségű lesz a jövőben. Őrizze meg a higgadtságát és próbálja meg úgy kifejezni magát, hogy a kedvese is megértse önt. Ha egyedülálló akkor egy ön által kedvelt személy randevúra hívhatja, ne habozzon, mondjon igent!

Halak (02.19.–03.20.)

Sok energiáját elveheti a hétvége, mert több családi program is jön, amik alól nem tud kibújni. Az estéket azonban próbálja meg azzal tölteni, hogy saját magával törődik. A párjával szintén jó időtöltés lehet egy esti filmnézés, vagy borozgatás. 

Még több horoszkóp

3 csillagjegy, akiknek lezárulhat egy fontos fejezet az életükben

3 csillagjegy, aki igazán romantikus hétvégére számíthat

3 csillagjegy, akik váratlan bevételnek örülhetnek: a napokban pénz áll a házhoz!

(Kiemelt kép: Shutterstock)