3 csillagjegy, aki igazán romantikus hétvégére számíthat

Íme, melyik az a 3 csillagjegy, amelynek szülöttei számára érzelmeket, romantikát ígér az asztrológia a hétvégére.

2022. március 31., 14:52

Szerző:

Politikai szempontból igen fontos hétvége lesz ez Magyarországon, de lesz 3 csillagjegy, akiknek jut majd egy kicsi a romantikából is ezekre a napokra. Íme, kikről van szó.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Akár szingli, akár kapcsolatban van, ez a most következő pár nap változást hoz az érzelmi életében. Ön inkább siettetné a dolgokat, mint hogy tartana a jövőtől, legalábbis ami a szerelmet-romantikát illeti, de vigyázzon, ne kavarjon feleslegesen, hagyja inkább az érzelmeket organikusan fejlődni! Ne rohanjon túlságosan előre, élvezze azt, ami most van, aztán meglátja, innen hova érkezik majd meg, ha eljön annak az ideje!

Skorpió (10.23.–11.21.)

Nyugodt, békés, romantikus víkend vár önre és partnerére – a szép pillanatokba csak egyvalami tud belerondítani: ha ön túlságosan ragaszkodik valami jelentéktelen aprósághoz. Persze az ember általában nem gondolja jelentéktelennek és főleg nem apróságnak a hirtelen vitássá váló dolgokat egy-egy adott pillanatban, de próbáljon meg egy pillanatra lélekben kilépni a szituációból! Tényleg megéri a békét időlegesen feláldozni azért, hogy ebben most önnek legyen igaza?

Nyilas (11.22.–12.21.)

A pénteki újholddal az ön érzelmi életében is új időszak kezdődik, és ez azzal is jár, hogy szeretetnyelve sokkal intenzívebbé válik, jobban megfogja partnerét: legyen szó házastársról, friss szerelemről vagy csak egy kalandról, ami pont ezen a hétvégén kezdődött. Fejezze ki őszintén és szégyenérzet nélkül, ami önben van, ahogy érez: és ne csak szavakkal!

Ha az ön csillagjegye most nem szerepelt, ajánljuk az alábbiakat

Íme a mai (csütörtöki) napi horoszkóp

3 csillagjegy, akik hamarosan bevételnek örülhetnek: a napokban pénz áll a házhoz!

3 csillagjegy, akiknek a karrierjében különösen fontos időszak kezdődik most

(Kiemelt kép: Shutterstock/G-Stock Studio)

Horoszkóp