3 csillagjegy, akik egy hatalmas jó hírt kapnak majd a hosszú hétvégén a horoszkóp szerint

A horoszkóp azt jelzi, hogy egy jó hír érkezik majd a következő 3 csillagjegy szülöttei számára.

2023. április 28., 12:28

Szerző:

Önmagában jó hír, hogy elérkezett a május elsejei hosszú hétvége, de a horoszkóp itt nem áll meg – legalábbis ami az alábbi 3 csillagjegy szülötteit illeti. Nézze meg, az ön csillagjegye is a három között van-e!

Rák (06.22.–07.22.)

Vár már egy bizonyos hírre, talán az is lehet, hogy amikor az üzeneteit-mailjeit ellenőrzi, eszébe jut, hogy hátha most érkezik meg az, amire vár. Nos, megérkezik, de nem az, illetve nem úgy, mint amire fel volt készülve. Amint meg fogja látni, az univerzum egy igazán jó hírrel gondoskodik arról, hogy ön tényleg kizökkenjen a hétköznapok szürkeségéből, és legyen minek örülni a hosszú hétvégén.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Hatalmas jó hírt kap a Vízöntő most a hosszú hétvége valamelyik napján, igaz, az örömbe némi üröm vegyül majd. Ez a bizonyos jó hír ugyanis valakit az ön környezetében nem érint olyan kedvezően, mint önt. Persze az illető megérti a helyzetet, és nem akarja elrontani az ön örömét: az is lehet, hogy önre való tekintettel palástolni fogja, igazából hogyan érez.

Halak (02.19.–03.20.)

Azt jelzi előre a horoszkóp a Halaknak, hogy egy jó hírt kap a most következő napok valamelyikén. A hírnök egy önhöz igen közel álló személy lesz, és a szóban forgó hír vagy önt, vagy az illetőt érinti majd – vagy mind a kettőjüket egyszerre. Akárhogy is, a jó hír felett érzett öröm közös lesz majd.

(Kiemelt kép: Shutterstock/Mix and Match Studio)