3 csillagjegy, akiknek meglepetést tartogat a hétvége

Mutatjuk, melyik 3 csillagjegy szülötteit várja egy meglepetés a következő napokban.

2022. május 13., 14:19

Szerző:

Itt a hétvége, és az alábbi horoszkóp-összeállításban mutatunk 3 csillagjegyet, akiknek meglepetésben lesz része ezekben a napokban. A teljes hétvégi horoszkópot szombat reggel találja majd meg itt a 168.hu-n, de vasárnap reggel is jelentkezünk egy különleges összeállítással, szóval látogasson vissza hozzánk a hétvégén is! Hétfőtől péntekig pedig, ahogy már megszokhatta, napi horoszkóppal jelentkezünk majd a hét minden reggelén.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Az ikrek számára egészség és jóllét szempontjából kiemelkedőek lesznek ezek a napok. Érdemes több időt szánnia az edzésre-sportra ezen a hétvégén, mert bár lehet, hogy a mozgás megkezdéséig nem is érzi, igazából rengeteg energiával rendelkezik. Meg fog lepődni, milyen teljesítményekre lesz képes ezen a hétvégén, szóval hajrá, csak arra vigyázzon, hogy nehogy túlzásba vigye a dolgot: az észszerű határokat azért tartsa tiszteletben. Ne a rekorddöntögetésről szóljon ez, hanem a mozgás élvezetéről!

Bak (12.22.–01.19.)

Remélhetőleg ön is érezni fogja, mennyire formában lesz ezen a hétvégén, mindenesetre olyan kisugárzás fog áradni önből, amit rengetegen vonzónak találnak majd. Meg is fog lepődni, mennyi mindenki figyelmét hívja fel magára a puszta jelenlétével: esetleg olyanokét is, akik máskor egyébként nem feltétlenül figyeltek volna fel önre. Ha ön éppen románcot keres, ez a hétvége így aztán meglepően jó alkalom egy kis flörthöz.

Halak (02.19.–03.20.)

Egy különleges dologhoz jut hozzá a hétvégén, olyasvalamihez, amiről eszébe sem jutott eddig, hogy szeretné. Az is lehet, hogy ajándékba kapja valakitől, de előfordulhat, hogy nem valaki mástól kapja ajándékba, hanem saját magától: meglátja, és nem tud neki ellenállni. Ez a bizonyos dolog nagy jelentőséget szerezhet az ön szemében a jövőben.

Még több horoszkóp!

Íme a mai (pénteki) napi horoszkóp

3 csillagjegy, akiknek a munkájában nagy fordulatot hoznak a következő napok

3 csillagjegy, akiknek testi-lelki egészség szempontjából különösen fontos napok jönnek

(Kiemelt kép: Shutterstock/Subbotina Anna)

Horoszkóp