Napi horoszkóp, 2022. május 13.: íme, önnek milyen lesz az idei egyetlen péntek tizenharmadika!

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre pénteken a napi horoszkóp szerint.

2022. május 13., 00:05

Szerző:

Az év egyetlen péntek 13-as napja a mai, hát nézzük a napi horoszkópot erre a különleges dátumra! Nézzen vissza hozzánk a hétvégén is, mert szombat reggel hétvégi horoszkóppal, vasárnap pedig egy különleges összeállítással jelentkezünk majd a 168.hu-n a Horoszkóp rovatban!

Kos (03.21.–04.19.)

Sokszor érzi úgy az utóbbi időben, hogy nem tud kikapcsolódni vagy relaxálni. A mai nap alkalmat ad arra, hogy felderítse ennek okát: ha a dolog okozójára rájön, meglátja, máris könnyebb lesz tenni a dolog ellen.

Bika (04.20.–05.20.)

A bikák számára több szempontból szerencsés lesz ez a nap, de összességében ráébred majd, hogy az ön boldogsága elsősorban az ön kezében van, nem külső tényezőkön múlik. Most megvan önben a szükséges pozitív energia, tegyen valamit azért, hogy a belső jólléte és békéje tartós legyen, szóval hajrá!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Egy olyan helyzet áll elő a nap folyamán, amikor a legjobb, amit tehet, ha nem próbál beleavatkozni a dolgokba, és hagyja, hogy azok úgy folyjanak tovább, ahogy maguktól mennek. Nem könnyű felismerni ezeket a helyzeteket, de ma különösen érdemes végiggondolnia, mielőtt odateszi magát: biztos, hogy erre van most itt szükség?

Rák (06.22.–07.22.)

A rákoknak előrelépést hoz ez a nap: ez nem feltétlenül jár együtt egy azonnali drámai változással, de mindenképpen egy határozott lépés a megfelelő irányban. A dolog érintheti akár az ön munkáját-karrierjét, akár a magánéletét.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Meglepően könnyen megtalálja ma a közös hangot másokkal: ha olyan a munkája, akkor ez a munkahelyen is igencsak jól jöhet ezen a pénteken. Figyelje meg, milyen érzés ebben a harmóniában, egyetértésben együtt dolgozni, vagy akár csak együtt lenni a többiekkel!

Szűz (08.23.–09.22.)

Sikerül tisztáznia egy félreértést, és ez újból rádöbbenti arra, mennyire fontos az őszinte és tiszta kommunikáció. Akár már csak az is falat emelhet ön és a másik ember közé, ha bár őszinték és világosan beszélnek, de túlságosan sok az indulat a mondanivalójában.

Mérleg (09.23.–10.22.)

Nehezebben megy most egy kicsit a koncentráció, de ha egy pillanatra megáll és rendezi a gondolatait, sokkal könnyebb lesz a folytatásban fókuszálni! Így elkerülheti, hogy valami félreértés vagy hiba csússzon be.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Bár előfordulhat egy-két kényelmetlenség vagy nehezebb szituáció a nap folyamán, meglátja, kap majd segítséget, ráadásul a szeretteivel-barátaival eltöltött idő mindenért kompenzál! Használja ki és értékelje ezeket az együtt töltött órákat-perceket, amikor igazán és őszintén önmaga lehet!

Nyilas (11.22.–12.21.)

Alig várja már a hétvégét, de vigyázzon, ne siettesse az időt pénteken se, ne legyen egy megúszós nap a mai sem! Rengeteg lehetőséget tartogat ez nap, különösen a délután a nyilasok számára, szóval próbáljon meg a jelenben jelen lenni, és ne a jövőre, a hétvégére gondolni!

Bak (12.22.–01.19.)

Különös erővel csábítja önt a pamlag, illetve a számítógép vagy tévé, de próbáljon meg ellenállni! Ha kimegy a természetbe, meglátja, nagyobb szüksége volt erre, mint gondolta volna. Ha talál maga mellé partnert, még jobb, de ha nincs kivel, akkor is a legjobban teszi, ha sétál, fut, sportol vagy akár csak ül egy kicsit a szabadban, és élvezi a természetet, a jó időt még ma!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Persze, sok szempontból lehetne javítani az ön helyzetén, de ezen a pénteken történik valami, ami rádöbbenti, mennyire sok szempontból azonban pont úgy jó az ön élete, ahogy van. Legyen hálás mindazért, amit eddig elért és azért is, amit készen kapott sorstól!

Halak (02.19.–03.20.)

Valaki olyasmit kér öntől, illetve olyasmire szeretné rávenni, amihez önnek valamiért nem füllik a foga. Vizsgálja meg önmagát egy pillanatra, hogy miért nem akaródzik igent mondani! Ne egyezzen bele a dologba csak azért, hogy elkerülje a konfliktust – ha van rá oka, mondjon nyugodtan nemet!

Még több horoszkóp:

3 csillagjegy, akinek szerencsét hoz most a péntek 13.!

3 csillagjegy, akiknek a munkájában nagy fordulatot hoznak a következő napok

3 csillagjegy, akiknek testi-lelki egészség szempontjából különösen fontos napok jönnek

(Kiemelt kép: Shutterstock/Maria Markevich)

Horoszkóp