3 csillagjegy, akinek szerencsét hoz most a péntek 13.!

Különleges dátum a holnapi! A következő 3 csillagjegy szülöttei számára szerencsét hoz majd a péntek 13.!

2022. május 12., 13:56

Szerző:

Ebben a naptári évben csak egyszer fordul elő, hogy egy hónap 13. napja péntekre esik, és ez a nap holnap, ezért megnéztük, melyik az a 3 csillagjegy, amelynek szülöttei különösen szerencsés napra számíthatnak. A hagyomány szerint ugyan ez éppen, hogy egy peches nap, de minden bizonnyal ön is tapasztalta már, hogy azért a péntek 13. nem feltétlenül hoz balszerencsét.

Bika (04.20.–05.20.)

Több szempontból is egyértelműen szerencsésnek érezhetik majd magukat a bikák ezen a napon, de lesz egy különösen elgondolkodtató mozzanat. Vajon az is szerencsének mondható, ha a balszerencse, ami az ön környezetében több embert is elért, önt viszont elkerüli? Nem lehet, hogy ebben nemcsak a véletlen játszott közre, hanem az ön tudatos döntései is?

Szűz (08.23.–09.22.)

Jó alkalma lesz a szüzeknek ezen a napon arra, hogy milyen apró dolgokkal örvendezteti majd meg őket az univerzum. Főleg a nap első felében érdemes figyelnie a jeleket, amikkel a gondviselés önre kacsint: ne valami nagy, drámai dolgot várjon, hanem inkább apró dolgokat, amik ugyanennyi erővel történhettek volna teljesen máshogy is, de mégis éppen úgy estek meg, hogy önnek kedvezzenek. Figyelje a jeleket, és próbálja meg megfejteni az üzenetüket!

Skorpió (10.23.–11.21.)

Lehet, hogy lesznek olyan pillanatok a skorpiók számára ebben a napban, amikor nem érzik majd különösebben szerencsésnek, de meglátják majd: a véletlen/sors a segítségükre siet majd egy váratlan módon. Senki nem így tervezte, senki nem számított rá, és mégis: egy bizonyos személy közvetítésével-közbenjárásával megoldódik majd valami!

Még több horoszkóp!

Íme a mai (pénteki) napi horoszkóp

3 csillagjegy, akiknek a munkájában nagy fordulatot hoznak a következő napok

3 csillagjegy, akiknek testi-lelki egészség szempontjából különösen fontos napok jönnek

(Kiemelt kép: Shutterstock/Nick Starichenko)