Ennek a 3 csillagjegynek nagy meglepetést fog hozni ez a hét a horoszkóp szerint

Nagy meglepetésben lesz része a héten a horoszkóp szerint a következő 3 csillagjegy szülötteinek.

2023. június 19., 12:47

Szerző:

A mai nappal megkezdődött a nyári napforduló hete, amikor átlépünk az Ikrek havából a Rák havába. A horoszkóp erre a hétre az alábbi 3 csillagjegyet egy nagy meglepetésre figyelmezteti.

Bika (04.20.–05.20.)

Egy önhöz igen közel álló személy fogja meglepni önt a héten. Olyasvalakiről van szó, akivel kapcsolatban az az érzése, hogy úgy ismeri már, mint a tenyerét – éppen ezért nem számít az illetőtől egy ilyen meglepő húzásra. Dehát az ember jó esetben saját magát is ismeri, és mégis meg tudja lepni saját magát is, szóval miért pont ez az illető ne tehetne így?

Szűz (08.23.–09.22.)

Egy totális katasztrófának ígérkező dologgal kapcsolatban lesz nagy meglepetés a héten. Amitől a legjobban tart, vagy amihez a legkevésbé füllik a foga, arról menet közben szépen kiderül majd, hogy igazából nem is olyan vészes. Sőt, lehet, hogy a végén még akár élvezni is fogja?!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Rendesen próbára teszi majd ez a hét az ön alkalmazkodó- és újratervező-képességét. Többször előfordul majd, hogy a dolgok nem úgy alakulnak, ahogy szerette volna, illetve ahogy tervezte, de az igazán nagy meglepetés az lesz, amikor viszont egy olyan terv válik majd valóra, amiben ön egyáltalán nem hitt. És íme, a sors mégis úgy akarta, hogy pont az viszont bejöjjön!

(Kiemelt kép: Shutterstock/Roman Samborskyi)