Napi horoszkóp, 2023. május 26.: az Ikrekben kétség merül fel, a Skorpió kincsesbányában találja magát

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre pénteken a napi horoszkóp szerint.

2023. május 25., 20:05

Szerző:

Már csak ezt a napot kell végigcsinálni, és kezdődik a hosszú hétvége – itt a pénteki napi horoszkóp!

Kos (03.21.–04.19.)

Egy rangban vagy hatalomban ön feletti pozícióban lévő személynek lesz nagy hatása az ön mai napjára. A szituáció arra ösztönzi önt, hogy próbálja megfejteni, vajon az illető miért úgy dönt, miért úgy cselekszik, ahogy. Vigyázzon, mert ezek a háttér-információk (egyelőre) rejtve vannak ön előtt – nem tudhatja, miért úgy viselkedik ez a személy, ahogy. Nem tehet mást, mint hogy elfogadja a fejleményeket.

Bika (04.20.–05.20.)

Legnagyobb igyekezete ellenére leküzdhetetlen akadályba ütközik. Figyelmezteti önt azonban ez a nap, illetve ennek a napnak a horoszkópja: ne csak arra a célra fókuszáljon, ami az akadályon túl van, hiszen figyelemre érdemes az is, ami miatt egyelőre nem tud továbblépni. Talán lehet, hogy ez nem is akadály, hanem egy lépcsőfok.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Kétségei merülnek fel, és ilyen szempontból nem lesz ez egy egyszerű nap, mert lesz, amiben okkal kételkedik, de bizonyos irányokban teljesen felesleges az aggodalma, nincs alapja a kételynek. Egyet tehet, bízzon önmagában, bízzon a megérzéseiben, bízzon a gondviselésben – és ne gondolja túl a dolgokat. Ön is érezni fogja, amikor már túlzásba viszi a kombinálást.

Rák (06.22.–07.22.)

A mai nap teljesen új nézőpontot kínál a Ráknak. Máshogy láthat valamit vagy valakit, amit vagy akit már régóta ismer, teljesen máshogy csengenek majd bizonyos szavak, amiket pedig már rengetegszer hallott. Nem, nem marad ez így örökre, ezért vésse a szívébe ezt a különös élményt, ami figyelmezteti: mindig van lehetőség egy másik nézőpontra, a dolgok egy eltérő értelmezésére.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Bár a munkahétnek ma van vége, az Oroszlán számára több kezdetet is hoz ez a nap. Először csinál valamit, először beszél valakivel, először próbál ki olyasmit, amit eddig még nem. Ez a nap ezekről az elsőkről szól: amit ma kezd el, az kapásból olyan lendületet kap, hogy szinte garantáltan lesz folytatása.

Szűz (08.23.–09.22.)

Van a Monopoly című játékban egy „elhagyhatja a börtönt” szerencsekártya. Ez a nap egy ilyesmi kártyát kínál a Szűznek: bár most konkrétan nincs rá szüksége, éljen a lehetőséggel, tegye el, mert eljön majd az idő, amikor nagyon jól fog jönni az, amivel a mai nap ajándékozza meg önt.

Mérleg (09.23.–10.22.)

Ön sem érti, miért, de halogat valamit, hezitál, nem vág bele valamibe, amit pedig már kezdhetne. Nem véletlen ez a belső érzése, hallgasson továbbra is az ösztöneire! Aminek még nem jött el az ideje, azt ne siettesse akkor sem, ha (egyelőre) nem érti teljesen, miért érez így.

Skorpió (10.23.–11.21.)

A mai napot fogja fel egy bányaként, de egy kincsesbányaként. Nem lesz egy megúszós nap ez, ha a kincsre vágyik, keményen meg kell dolgoznia, de amennyiben kitartó és szorgalmas, hatalmas érték lehet az öné.

Nyilas (11.22.–12.21.)

A Nyilas ezen a napon arra kap meghívást, hogy a gyökereit ápolja. A mai nap a továbblépés helyett annak kedvez a legjobban, hogy minél mélyebbre nyúljon ott, ahol most van, még lejjebb eressze, megerősítse a gyökereit és ezáltal megerősödjön.

Bak (12.22.–01.19.)

A Bak most a kitartás és a fegyelem energiáiból kap különösen nagy adaggal erre a napra. Ma nincs szerencséje annak, aki önnel kerül szembe, mert ön aztán nem fogja ma feladni, amit a fejébe vesz, azt véghez is viszi. Vesse hát bele magát ebbe a napba, aztán holnaptól jöhet a pihenés!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Elgondolkodtató szavakat hall valakitől a környezetéből. Jegyezze meg az elhangzottakat, mert a későbbiekben még fontosak lehetnek, de ne felejtse, hogy nem az illető saját gondolatairól van szó: úgy hallotta valahol a dolgot.

Halak (02.19.–03.20.)

Egy korszak, egy eseménysor lezárása után már csak egy-két dolog maradt vissza. A mai nap arra hívja meg önt, hogy ezeket is elintézze, elrendezze, és ezzel megnyissa a lehetőséget arra, hogy tovább lehessen lépni, megkezdődjön a következő korszak.

(Kiemelt kép: Pexels/Владимир Васильев)

Horoszkóp