3 csillagjegy, akik életébe hamarosan egy új személy lép be a horoszkóp szerint

A következő 3 csillagjegy szülöttei számára azt ígéri a horoszkóp, hogy hamarosan fontos ismeretséget kötnek.

2023. május 24., 11:06

Szerző:

A következő 3 csillagjegy életében a horoszkóp szerint hamarosan egy új személy lép be: az is lehet, hogy még a héten. Mutatjuk, kikről van szó.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

A munkájával kapcsolatosan ismerkedik meg egy új személlyel hamarosan: lehet, hogy egy kollégáról, de az is lehet, hogy egy ügyfélről van szó. Az illető rögtön elsőre nagy benyomást tesz majd önre, de amiért igazából fontos lesz ez a kapcsolat, az majd csak később derül ki.

Mérleg (09.23.–10.22.)

A Mérleg egy olyan személlyel ismerkedik meg hamarosan, akivel feltűnően sok mindenben hasonlítanak egymásra. Ez a nagy hasonlóság előny és hátrány is lehet, sőt, akár mind a kettő egyszerre. Az is benne van a pakliban, hogy egyikük nem is lesz hajlandó elismerni, mennyi minden azonos kettejükben.

Halak (02.19.–03.20.)

A horoszkóp szerint ön egy önnél idősebb nővel fog megismerkedni hamarosan. Bár ez elsőre talán nem lesz mindkettejük számára világos, az illetővel kölcsönös és kiegyensúlyozott lesz a viszonyuk: nemcsak az egyikük ad a másiknak, hanem a mindkettejük számára hasznos és értékes kapcsolat lesz ez, igaz, mindkettejük számára más miatt.

(Kiemelt kép: Shutterstock/RD Production)

Horoszkóp