A következő 3 csillagjegy szülötteire vár még egy nagyon jó hír ebben a hónapban a horoszkóp szerint

A következő 3 csillagjegy szülötteinek jó hírt ígér a horoszkóp május utolsó napjaira.

2023. május 25., 12:15

Szerző:

A következő 3 csillagjegy számára remekül végződik majd a május: egy jó hír vár rájuk a horoszkóp szerint. Mutatjuk, melyik 3 csillagjegyről van szó.

Kos (03.21.–04.19.)

Egy teljesen új dolog felfedezését hozza a Kos számára a májusból hátralevő egy hét a horoszkóp előrejelzése szerint. Amikor hírt kap erről az újdonságról, azonnal örülni fog neki, de hogy igazán mennyire pozitív ez a fejlemény, hogy mennyi tekintetben hoz változást, az csak egy kis idővel később lesz egyértelmű. Örüljön az újnak, nagyon jót jelent!

Rák (06.22.–07.22.)

A Rák egy olyan közösséggel kapcsolatban kap egy jó hírt a most következő héten, amelynek már jó ideje tagja – sőt, lehet, hogy egész életében ehhez a közösséghez tartozott. A jó hír a csoport valamennyi tagját érinti: lesz, akit pozitívan, és lesz, akit még pozitívabban, szóval együtt örülhetnek majd.

Szűz (08.23.–09.22.)

Nem gondol úgy önmagára, mint akinek rengeteg ellensége lenne, de most ki fog derülni, hogy azért van a környezetében valaki, aki olyasmit készült véghez vinni, ami önre nézve igen negatív lett volna. A jó hír az lesz, hogy megtudja: az illető terve dugába dőlt, riválisával-ellenlábasával szemben ön kerekedik felül!

(Kiemelt kép: Shutterstock/Roman Samborskyi)

Horoszkóp