Soha ne hagyja feloldva gyermeke mellett a telefonját

Egy kétéves kisfiú összesen 31 sajtburgert rendelt édesanyja telefonján. 

2022. május 23., 08:23

Szerző:

Egy texasi anyuka fontos leckét tanult meg arról, hogy soha ne hagyja feloldva a telefonját, miután 2 éves fia véletlenül 31 McDonald's sajtburgert rendelt a DoorDash-től.

Kelsey Golden, aki egy iskola médiamarketingjével foglalkozik, otthon az intézmény éves évkönyvén dolgozott a számítógépén. Fényképeket rakott át telefonjáról a számítógépére, amikor 2 éves fia, Barrett elkezdte „rángatni a telefonját” – mondta el a nő a CNN-nek.

Golden elmagyarázta, hogy fia szereti a telefon kamera funkcióját.

„Szereti a tükörképét nézegetni”

– mondta, ahelyett, hogy játszana vagy más tevékenységet végezne a telefonján. De ezúttal Barrett nem csak a tükörképét bámulta, összevissza nyomogatta az okostelefon képernyőjét. 
Ezt követően Golden értesítést kapott, hogy a DoorDash-rendelése tovább tart a szokásosnál – ami szokatlan volt, mert bár néha rendelt DoorDash-től,  két nagyobb gyereke számára már kész volt az iskolai ebéd. Egy munkatársa tovább fokozta a zűrzavart, amikor azt mondta Goldennek, hogy gyermekei valóban mindig megeszik az előre becsomagolt ebédet az iskolában.

Végül kiderült, hogy a kisfiú összesen 32 sajtburgert rendelt a McDonald's-tól. A teljes rendelés 91,70 dollárra rúgott, részben azért, mert a kisfiú bőkezű 25 százalékos borravalót  adott. (CNN)

(Kiemelt képünk illusztráció. Fotó: Shutterstock)

 

Tegnap 16:59

A japánkertnek és a japán stílusban épült kertnek az a célja, hogy egyszerre gyönyörködtessen és elgondolkodtasson, békés, nyugalmat árasztó helye legyen az elmélyülésnek, meditációnak. Ugyanakkor a japánkertben fellelhetjük az érdekes formájú köveket, ritka növényfajokat is.

2024. április 16., 19:12

A csodás lila virágaival pompázó orgona elbűvöl a látványával és az illatával, ám azt kevesen tudják, hogy az ehető növények közé tartozik. Mi több, kiváló immunerősítő, erős gyógyhatású növény.