Mi a szösz? Mekis papuccsal rukkolt elő a Crocs!

McDonald’s színekben és mintákban pompázó Crocs papucsok érkeznek.

2023. november 4., 21:59

Szerző:

A Crocs folyamatosan feszegeti a határait, a Shrek-tematikájú cipő vagy a Crocs cowboy csizma után most megérkezett az első mekis Crocs is – írja a Metro cikke alapján a 24.hu.

A Crocs x McDonald’s egyelőre csak az Egyesült Királyságban lesz elérhető, de ezen a hétvégén bárki megnyerhet egy párat.

(Kiemelt kép: Crocs dizájnú műanyag papucsok 2023. március 31-én a lengyelországi Varsóban. Jaap Arriens / NurPhoto / NurPhoto via AFP)

Az izzadás természetes jelenség, ám vannak élethelyzetek, amelyben kínosan érezhetjük magunkat a túlzott verejtékezés miatt. Gondoljunk csak az izzadságfoltokra vagy a kellemetlen szagokra, nem beszélve arról, ha kezet kell fognunk valakivel, a tenyerünk pedig ontja magából az izzadtságot. De mit tehetünk a hőségben,hogy kordában tartsuk a verejtékmirígyeket? 

Tombol a trópusi hőség hazánkban, már éjszakára sem csökken 20 fok alá a hőmérséklet. Aki teheti, bekapcsolja a légkondícionálót, ám vannak olyan furfargok a lakás hűtésére, amit azok is bevethetnek, akiknek nincs otthon légkondi, vagy nem bírják a kiáramló hideg levegőt. Mutatjuk, hogyan hűtse le a lakást!