Elképzelni sem tudja, mennyire olcsón árul mobiltelefont az egyik nagy élelmiszerlánc

Az olcsó mobiltelefonok korszaka még nem ért véget, az egyik nagy élelmiszerláncnál most 10 ezer forint alatt szerezhet be bárki új készüléket.

2024. október 9., 13:31

Szerző:

Az okostelefonok megjelenésével a mobiltelefonok ára megemelkedett, a legújabb kütyük ára pedig akár az 1 millió forintot is elérheti. Ám most az egyik nagy élelmiszerlánc egy igazán elérhető készülékkel jelentkezett, amit kifejezetten olcsón lehet megvásárolni – írta meg a Pénzcentrum.

Olcsón kínál mobiltelefont ez az élelmiszerlánc

A Pénzcentrum vette észre, hogy a Penny október 10-től akciósan fog mobiltelefonokat árulni. Az akciós katalógus szerint a készülékek ára 7999 forint lesz, ami igazán kedvezményes. Ezért az árért a vásárlók nyomógombos készüléket szerezhetnek be, amit sokan csak „buta telefonnak” neveznek. Tény, hogy az ilyen elektronikai eszközök nem rendelkeznek mindenféle extrával, de telefonálni lehet velük, ahogyan szöveges üzenetek elküldésére is alkalmasak.

Az akciós újságból kiderül, hogy a termék igazán klasszikus, nagy nyomógombjai vannak. 32 GB-os micro SD tárhellyel, kamerával és zseblámpával is rendelkezik. Így minden alapvető kritériumnak megfelel, és kifejezetten ideális azoknak, akik nem kedvelik a modern eszközöket, vagy nem használják őket napi szinten, így nem szeretnének sok pénzt elkölteni egy új okostelefonra.

A Penny új katalógusában egy másik telefon is megtalálható, ez már kicsit drágább, de az eszköz ára még mindig 20 ezer forint alatt van. A Hammer Rock névre keresztelt készülék 14 999 forintért vásárolható meg. Ebbe a készülékbe két Sim-kártyát is be lehet helyezni, emellett erős zseblámpával rendelkezik, ütésálló, vízálló és porálló.

A hagyományos telefonokat egyre kevesebben választják

Az elmúlt években alaposan átalakult, hogy milyen mobiltelefonokat használnak az emberek. Az okostelefonok szinte teljesen átvették az uralmat, és a legtöbben olyan készüléket választanak, amivel a telefonálás mellett lehet fotókat, videókat készíteni, emellett alkalmasak az internetezésre vagy éppen sorozatnézésre.

Korábban a Pénzcentrum írt cikket a témában, több elektronikai termékeket forgalmazó is egyetértett abban, a hagyományos, nyomógombos készülékek piaca folyamatosan szűkül, mivel az idősebb generáció is inkább az okostelefonokat részesíti előnyben.

 

(Kiemelt képünk illusztráció, Fotó: Shutterstock)