Zámbó Árpy állítja: fogalma sem volt róla, hogy Nagy Ervin fogja alakítani testvérét az RTL Klub sorozatában

Zámbó Árpy elmondta a véleményét arról, hogy Nagy Ervin kapta Zámbó Jimmy szerepét.

2022. március 23., 11:03

Szerző:

Zámbó Árpy megszólalt A Király újra életre kel! című sorozatról, amely testvéréről, Zámbó Jimmyről fog szólni, valamint arról is, hogy a néhai énekes szerepét Nagy Ervin kapta meg. A tíz epizódból álló széria az RTL Klub csatornán lesz látható, a forgatás pedig már javában zajlik. Mint megírtuk, Nagy Ervin elárulta, hogyan készül fel a szerepére. 

Nagy Ervin korábban sosem volt Zámbó Jimmy rajongó, ám most a szerep kedvéért mindennap meghallgatja a Király egy lemezét. Valamint az énekes családjától kapott régi videófelvételekből próbál felkészülni és jobban rájönni, hogy milyen ember is volt valójában Zámbó Jimmy. Hozzátette, hogy az énekes néhány ruháját is kölcsönkapta, amik érdekes módon tökéletesen passzoltak rá. 

Zámbó Árpy elmondása szerint vele a csatorna semmilyen módon nem egyeztet, továbbá attól is tart, hogy Nagy Ervin nagy fába vágta a fejszéjét. 

„Fogalmam sem volt, hogy Ervin alakítja majd a testvéremet. Most hallok erről először. A csatorna minden esetben az örökösökkel, azaz Jimmy özvegyével és a gyerekekkel egyeztet, ők pedig nem szóltak nekem a fejleményekről. Egyébként azt gondolom, Ervin nagy fába vágta a fejszéjét. Persze, biztos tisztában van azzal, mire vállalkozott, tehetséges színésznek tartom, de ez nem egyszerű feladat. Reméljük a legjobbakat!”

 mondta el Zámbó Árpy Story magazinban - szúrta ki a Blikk.

Még több hír Zámbóékról 

Zámbó Krisztián szakmailag már mindent megélt: most a családalapítás a legfontosabb

Tragédiák sora éri Zámbó Jimmy családját

Sosem látott fotó került elő Zámbó Jimmyről

(Kiemelt kép: dfp.hu)