Zámbó Krisztián szakmailag már mindent megélt: most a családalapítás a legfontosabb

A családalapításról vallott Zámbó Krisztián a Sztárban Sztár! legutóbbi kiesője. 

2022. március 17., 09:52

Szerző:

Múlt vasárnap Zámbó Krisztián távozott a Sztárban Sztár! legutóbbi adásából. Mint megírtuk, a múltkori adásban az énekes kapta a legkevesebb szavazatot, amikor Britney Spears bőrébe bújva próbálta elkápráztatni a közönséget. A zenész a kiesése után a Blikknek adott interjút, ahol rajongói kérdésekre is válaszolt. 

„A kiesést követően rengeteg időm szabadult fel. Zsuzsikával már régóta tervezzük a lagzit, hiszen tizenegy éve alkotunk egy párt. Számomra az esküvő jelenti a jövőt, a családalapítás a legfontosabb. Szakmailag mindent megéltem, így már igazán csak a családalapítás gondolata motivál”

– mesélte a lapnak Zámbó Krisztián.

Az énekes nemcsak a magánéletéről beszélt, de arról is, hogy milyen Zámbó Jimmy fiaként érvényesülni a művészvilágban. Elmondta, hogy nem fogja fel negatívumként azt, hogy sokan úgy gondolják édesapja árnyékában él, hiszen úgy Zámbó Jimmy fiának lenni, hogy némi tehetséget is örökölt tőle számára nagyon sokat jelent, és lubickol az árnyékában. Azt azonban nem szereti, ha csak A király fiaként hivatkoznak rá. 

„Nem tartom szépnek, amikor „Jimmy fia, Krisztiánként”, vagy egyéb hasonló módon hivatkoznak rám. Ő számomra nem Jimmy, hanem az édesapám, és ebből kifolyólag nekem is van saját nevem. Ugyanakkor, félreértés ne essék, iszonyatosan büszke vagyok rá, hogy egy ilyen nagyszerű ember gyermeke lehetek” 

– jelentette ki az énekes.

Még több Zámbó-sztori 

Döbbenetes, mi derült ki Zámbó Jimmyről ennyi év után

Zámbó Krisztián olyat tett a Konyhafőnök VIP-ben, amit még soha senki

Felháborodottan kritizálja Zámbó Krisztiánt és a Sztárban Sztárt az egyik korábbi versenyző

(Kiemelt kép: Zámbó Krisztián Instagramja)