Xantus Barbarát meg kellett műteni

Xantus Barbarának balesete volt, az operáció után nyilatkozott.

2022. május 17., 10:02

Szerző:

Xantus Barbara szerepelt egy kapcsolás révén kedd reggel a Mokka című műsorban a TV2-n. Az 54 éves színész-tanárnő mankóval jár, mert nemrég egy műtéten esett át, a következőképpen meséli el, hogy mi történt az alább megtekinthető adásrészletben:

„úgy szoktam viccesen mondani, mert a humorérzékem nyilván nem hagyott el: félreléptem és nem volt jó ötlet. Takarítottam és közben... ez egy háztartási balesetnek minősül.”

Xantus Barbara rosszul lépett otthon takarítás közben, és utána érezte, hogy ez nem csak egy sima ficam, úgyhogy a szomszédait hívta fel, hogy segítséget kérjen. Így meséli el, hogy mi történt ezután:

„behoztak a kórházba, ahová tartozom, és ahol egyébként az édesapám is dolgozik. Kivártam a soromat, és úgy volt, hogy ahogy lehet, műtenek, és másnap reggel ez megtörtént. Bokatörés.”

A gipszet egy héttel ezelőtt vették le, Xantus Barbara most már csak egy szorítót visel, de továbbra is mankóval jár, nem terhelheti a bokáját. A munkába azonban már visszaállt, a héten tréninget tart és két előadáson is fog énekelni – ülve.

Az 54 éves színésznő azzal is viccel az interjúban, hogy idénre ezzel ugrott a Dancing With The Stars az ő számára, de hozzáteszi, hogy majd talán jövőre részt vesz majd a táncolós reality-vetélkedőben. Íme a teljes interjú.

Hírességek kórházban

Lakatos Márk túl van az operáción, elmondta, hol lábadozik

Horváth Gréta az orrműtét mellett döntött és elejtett egy sejtelmes mondatot

Átesett a 11. műtétjén Rékasi Károly: ilyen állapotban van most a színész

(Kiemelt kép: Xantus Barbara Instagramja)