Xantus Barbara a szakítás után új életet kezdett: tanár lett egy iskolában

Nemrég hagyta ott a Turay Ida Színházat.

2021. október 4., 11:25

Szerző:

Xantus Barbara még májusban beszélt arról a Reggeli című műsorban az RTL-en, hogy miközben maszkot árult egy bevásárlóközpontban, megismerkedett egy férfival, akivel egymásba szerettek. A kapcsolatnak azonban februárban vége lett, és a most 54 éves színésznő ezek után a munkahelyét is otthagyta: nem játszik tovább a Turay Ida színházban. Elvégezte azonban a drámainstruktor-színjátékos szakot az SZFE-n, így új diplomát is szerzett.

Nos, az azóta bekövetkezett fejleményekről Xantus Barbara most a Bors című lapnak beszélt: elkezdett egy iskolában dolgozni.

„Imádok a gyerekkel is foglalkozni, nagyon büszke vagyok rá és boldog vagyok, hogy egy iskolába fölvettek dráma- és beszédtanárnak”

– mondja a színésznő, aki annak idején a Família Kft-vel lett országosan ismert, és aki nemrég a Drága örökösök című sorozatban is feltűnt. Gyerekeivel kapcsolatban is kapott kérdést, akik közül a kisebbik, Balázs Benjamin is már 17 éves – nagyobbik gyermeke, Panna pedig 24. Ahogy nőnek fel a gyerekek, lassan elhagyják a családi otthont.

„Mindig is túlféltő anyuka voltam, ami számukra egyfajta korlátozást jelentett. Nehéz volt velem, de megneveltek. Én pedig tudomásul vettem, ha valóban szeretem őket, az ne csak nekem, hanem nekik is jó legyen. Bár fizikailag messzebb vannak, de lelkileg ugyanolyan közel, mint eddig”

– meséli Xantus Barbara, hozzátéve, hogy bár a járvány időszaka nagyon nehéz volt, beleugrott az ismeretlenbe és most nagyon jól érzi magát, klassznak találja az életében most kezdődött, új korszakot. A pandémia idejét az is nehezítette, hogy ellopták egy értékes festményét – kattintson ide a cikkért, ahol erről az esetről részletesebben írtunk! Új munkája mellett természetesen továbbra is folyamatosan próbál és játszik, immár szabadúszóként.

(Kiemelt kép: Xantus Barbara Instagramja)