Nem találja ki, melyik énekesnő lett volna az X-Faktor női mentora Tóth Andi helyett

Az X-Faktor női mentora eredetileg nem Tóth Andi, hanem egy másik magyar énekesnő, Dér Heni lett volna.

2024. október 18., 10:17

Szerző:

Jelenleg is fut az RTL-en az X-Faktor, ami egy év kihagyás után tért vissza a képernyőre. A népszerű tehetségkutató mentorcsapata idén megújult, csak Gáspár Laci maradt a korábbi mentorok közül. A zsűri idén Tóth Andival, Majkával és Valkusz Milánnal bővült. Ám most kiderült, nem Tóth Andi volt az egyedüli, aki esélyes volt, hogy a műsor női mentora legyen – olvasható a Story cikkében.

Dér Heni lehetett volna az X-Faktor női mentora 

Dér Heni már évek óta jelen van a magyar könnyűzenében, hiszen húsz évvel ezelőtt, a Megasztárban tűnt fel. Az énekesnő azóta többször átesett stílusváltáson, és mindig meg tud újulni, miközben nagy tapasztalatot szerzett. Így nem meglepő, hogy többször felvetődött, hogy zsűrizzen valamelyik tehetségkutatóban, legutóbb például majdnem az X-Faktor mentora lett.

„Nem árulok el titkot azzal, ha elmondom, szép eredményt értem el, az utolsó körig jutottam, Tóth Andival maradtunk ketten. Andi nagyon ügyes volt, egyáltalán nem sajnálom tőle. Nagyon egyben van ez a négyes. Talán azért is dönthettek Andi mellett, mert jól működik a Laci és a Peti közötti froclizás, beszédben és elvsíkon egyaránt, Milán pedig egyedül maradt volna az ő korosztályával. Szépíthetném, de a koromat nem tudom meghazudtolni. Andival sokkal jobban kijött a matek. Ő az a korosztály, aki jobban tud Milánnal egy síkon gondolkodni, ha megértésről van szó, vagy akár, ha konfrontálódásra kerül sor. Aztán lehet majd jövőre láthat a közönség, bízom benne, egyszer lesz rá lehetőségem”

– mondta el az énekesnő az Euróviziós podcastban, amit a Story magazin szemlézett.

Idén azonban nem csak az X-Faktor tért vissza, mivel hosszú évtizedek után ismét lesz Megasztár. Ennek a műsornak is teljesen új a zsűrije, Dér Heni erről szinténe beszélt a podcastban.

„A Megasztár zsűricastingján nem vettem részt, de meg is értem, mert ez a műsor sok olyan énekest kitermelt, akik a mai napig fenn vannak. Így, ha szerkesztői aggyal gondolkodom, természetes, hogy első körben a győztesek közül válogatnak. Bár kicsit ott is megdobbant a szívem, amikor meghallottam, hogy újra elindul”

– vélekedett az énekesnő.

Dér Heni a beszélgetés során elárulta, hogy szerinte az X-Faktor zsűrije erősebb kémiailag. Úgy véli, a Megasztár zsűrijében sokkal inkább különálló emberek ülnek.

 

 

 (Kiemelt kép: X-Faktor, RTL Sajtóklub)