Még egy meglepetés: újabb TV2-es sztár érkezik az X-Faktorba!

Amikor azt hittük, már mindent tudunk az X-Faktor visszatérő évadáról, az RTL ledobott egy újabb bombát.

2024. július 4., 08:55

Szerző:

A Story magazin ma megjelent, friss száma is a címlapon hozza: Miller Dávid nem egyedül lesz az X-Faktor idei műsorvezetője, hanem csatlakozik hozzá Pápai Joci is!

A TV2-ről az X-Faktor színpadára

Lenyűgöző figyelni, hogy hogyan alakul az X-Faktor új évadában a régóta RTL-es és a TV2-ről (vissza)érkező sztárok aránya. A négytagú zsűriben Gáspár Laci lesz a csatorna egyetlen megszokott arca, a másik három mentort a TV2-től csábította el/vissza az RTL: Majka, Valkusz Milán és Tóth Andi az utóbbi időben elsősorban a kormányközeli csatorna show-jaiban tűntek fel.

Amint azt a héten megtudtuk, a műsorvezető marad azonban az RTL-en jó ideje bevált Miller Dávid, de most kiderült, hogy érkezik mellé is egy (volt) TV2-es társ, aki ráadásul a zsűriben helyet kapó Majka jóbarátja: Pápai Joci. Ő a következőképpen beszél a műsorról a Storynak:

„A senior kreatív producer, Verebély Marci ötlete volt ez az új felállás. Sok castingon részt vettem, megnéztük, milyen felállásban működne a legjobban ez a műsor, hogyan lehet megújítani. Behívtak egy közös castingra Miller Dáviddal, és az első három percben kiderült, mennyire jól működünk együtt. Nem is nagyon kellett erről utána beszélni, mert mindenki azt érezte, hogy ez egy jel. Nagyon izgalmas feladat ez számomra. Eddig a hasonló nagyszabású show-kban a zsűri asztalnál ültem, most pedig egy egészen más oldalról tekinthetek bele egy tehetségkutató készítésébe, és ez nagyon izgalmas. Az én szerepem nem is a klasszikus műsorvezetői szerep, aki elmondja, hogy mi fog történni vagy hasonlók, egy sokkal lazább, sokkal inkább hozzám illő feladat az enyém, amiben igazán önmagam lehetek.”

Pápai Joci és Majka újra együtt, most az X-Faktor műsorában

Pápai Joci a frissen mentorrá vált Majkával együtt vezette a Zsákbamacska című programot a TV2-n a rapper tavaly évvégi távozásáig, de barátságuk jóval korábbra nyúl vissza. Erről Pápai Joci így beszél:

„2003-ban kiestem a tévés tehetségkutatóból, amiben először indultam, utána kijött az első albumom. Emlékszem, Majkáék jöttek fellépni Tatára egy éjszakai helyre, jóban voltam a tulajjal, és bemenetem hozzájuk. Kiderült, hogy egy kiadónál vagyunk, elkezdtünk beszélgetni, és ezzel kezdődött a kapcsolatunk, ami egy nagyon sikeres, immáron több mint két évtizedes barátság lett. A közös munka persze számos barátságot tönkretett már, de mi ezt a próbát is kiálltuk. Sok mindenen átmentünk már, együtt sírtunk, együtt nevettünk. Majka nagyon sokszor támogatott, amikor fel akartam adni a zenei karrierem, ő lelkileg támogatott, segített kitartani. Örökké hálás leszek neki.”

(Kiemelt képet mesterséges intelligencia generálta, forrás: RTL/Sajtóklub/X-Faktor)