Dér Heni elárulta: olyat tett, amiért büntette őt a kisfia

Dér Heni könnyek között mesélt arról, hogyan hatott az elmúlt időszak a kisfiával való kapcsolatára, mivel büntette őt saját kisfia.

2024. október 1., 15:33

Szerző:

Déri Heni kilenc hónapos felkészülés után szerepelt a hétvégén a Sztárboxban, és bár itt kikapott Sápi Vivientől, az RTL nézőinek egyelőre nem kell búcsút mondaniuk az énekesnőnek, hiszen ő az egyik Áruló a csatorna gyilkolászós celebvetélkedőjében, Az Árulók – Gyilkosság a kastélybanban. Még a Formula-1-en is Dér Heni énekelte a Himnuszt az idén, szóval igazán elfoglalt időszak volt ez a 38 éves, kétgyermekes anyuka számára.

Dér Heni nem tudott a kisfiáért menni az oviba

Dér Heni most a Story magazinnak nyilatkozott az elmúlt, rendkívül zsúfolt időszak megpróbáltatásairól-nehézségeiről. Közvetlenül a vasárnapi vesztes meccs után az énekesnő ezt nyilatkozta a lapnak a kisfiáról, a három éves Bendegúzról:

„Az elmúlt kilenc hónapban ritka volt, hogy én vittem vagy hoztam őt az oviból, és az utóbbi időben már nem akart velem hazajönni. Így büntetett.”

Dér Heni könnyek között mesélt arról a lapnak, hogy kisfia így büntette őt azért, hogy édesanyja sosem volt ott esténként, hogy elvigye őt az óvodából. Az énekesnő hozzáteszi azonban, hogy reméli, most majd változnak a dolgok, hiszen a számára véget ért a Sztárbox, így újra több ideje lesz az anyai teendőkre.

Dér Heni férje családja húzta most a rövidebbet

Dér Heni valamennyire előre látta mindezt: a hot! magazin számára augusztusban beszélt arról, hogy milyen megerőltető volt a Sztárboxra való felkészülés úgy, hogy második gyermeke, Blanka tavaly nyáron született, így az edzések kezdetekor a kislány még fél éves sem volt. A következőket mesélte:

„Aktívan szoptató édesanyaként kezdtem a felkészülést, így az első négy-öt hónapban nagyon kellett figyelnem arra, milyen diétát követek. Mindenáron szerettem volna elsődlegesen édesanyaként helytállni, másodlagosan pedig az edzésekre koncentrálni. Szerencsére a férjem mindenben támogat.”

Dér Heni férje Bakos Gergő, aki realityszereplései nyomán szintén országszerte ismert. Róla a 38 éves énekesnő a következőket mondta:

„A férjem egyébként szívesen járna velem, és bokszolna folyamatosan, de ő most bevállalta, hogy a rövidebbet húzza. Amit tud, félretesz, és teljes mértékben rám koncentrál. Én is próbálok segíteni, hiszen neki is vannak határidős munkái.”

Ki tudja, talán egyszer Bakos Gergőt is láthatjuk majd a Sztárboxban verekedni.

(Kiemelt kép: RTL/Sztárbox)