ByeAlex nagy titkot árult el az X-Faktorról és figyelmeztette követőit: Én amúgy nem éreztem semmit

ByeAlex elég csúnyán beszólt a tévéműsorokban szereplő celebeknek.

2024. június 19., 13:31

Szerző:

ByeAlex hat évadon át volt a zsűri tagja az X-Faktorban, és ebből az utolsó 4 szériában az ő mentoráltja nyerte meg a versenyt. Azóta az immár 40 éves zenész kiszállt a tehetségkutatóból, idén már Majka/Valkusz Milán ítélkezik majd helyette. De azért most még eszébe jutott valami fontos a műsorról.

ByeAlex számára furcsa az érzelmeket kamerák előtt kinyilvánítani

Meghökkentő lehet, hogy ByeAlex az alábbi fordulatokkal beszél a nyilvános érzelemkifejezésről, hiszen zenészként vált híressé, és hát mi a könnyűzene, ha nem az érzelmek nyilvános kifejezése?! Plusz a reality mint műfaj sosem szólt másról, csak a kamerák előtti drámázásról, és természetesen az X-Faktorban is csak ürügy az énekeskeresés arra, hogy a nézők azt figyelhessék, ahogy az indulók megszégyenülnek, kudarcot vallanak vagy éppen diadalt aratnak. Ha mindez tényleg ennyire távol áll ByeAlextől, akkor vajon hogyan kerülhetett ő be a zeneiparba és ráadásul egy realityvetélkedőbe, és hogyan maradhatott meg benne ennyire sokáig ilyen sikerrel? – erre sajnos nem kapunk választ az alábbi Facebook-posztból.

„Mindig látok szembejönni ezt azt neten. Amikor anno a tv-ben dolgoztam, extrafurcsa volt számomra, amikor emberek érzelmi szituációkba keveredtek körülöttem és nyíltan sírtak, ölelkeztek, meghatódtak. Sokáig tartott nekem az, hogy valóban megmutassam az érzelmeimet (pl. a Faktorban). Sokszor én amúgy nem is éreztem (érzek) semmit, amikor mások igen. Ez van. Ezt elfogadtam. De mégis: ha tv-műsorban síró-rívó, meghatódott, egymást ölelgető celebeket láttok, az kb. sosem őszinte...”

– írja ByeAlex, szokásához híven csak kisbetűvel.

ByeAlex közben szép csendben 40 lett

Két hete volt ByeAlex kerek 40. születésnapja, és az évforduló másnapján, a születésnapot nem említve, de mégiscsak visszatekintett az Eurovíziót is megjárt énekes az életére-pályájára. Egy régi fotót posztolva a következőket írta:

„2012… a Láttamoztam dal klipforgatásán… Több, mint tizenkét éve űzöm a ByeAlex-énemet. Tkp. ennyi idő relatíve sok, mégis háromszor annyinak tűnik, annyi mindenen mentem keresztül azóta. Az új kislemezem, a Zekő több, mint egy hete van topban, rajta a Bangkokkal, ami még mindig #1 a YouTube zenei felkapottjában... Szóval most tudatosult bennem, hogy immáron több, mint tizenkét éve van ez így: ennyi ideje van, hogy arra érdemesnek tartotok, hogy újra és újra megcsináljuk ezeket – a miket? – slágereket? Hálás vagyok! Köszönöm.”

Alább találja a fentiekhez tartozó, immár 12 éves képet.

(Kiemelt kép: ByeAlex Instagramja)