Nagy bejelentés: ez a zenész is mentor lesz az X-Faktorban

Valkusz Milán is az X-Faktor mentora lesz.

2024. április 15., 07:10

Szerző:

Gáspár Laci és Majka mellett Valkusz Milán is segíteni fogja az idei X-Faktor tehetségeit. Most már csak arra vár mindenki, hogy a negyedik mentor nevére is fény derüljön. Ezáltal egyébként azt is tudni lehet, hogy a ValMar duó két külön csatornánál folytatja, hiszen Marics Peti a TV2 egyik állandó arca.

„Amit mi az elmúlt öt-hat évben átéltünk, az brutális. Egyértelmű, hogy nem vagyok negyven pluszos művész, de sokrétű, intenzív tapasztalatot gyűjtöttem össze, legfőképpen a popszakma legmélyebb bugyraiban, a tűz kellős közepén, pont ott, ahova az összes versenyző szeretne eljutni. Én pedig szívesen adom majd át a tapasztalataimat”

– nyilatkozta Valkusz Milán a Blikknek.

Az énekes azt is elárulta, hogy nekik sem jött olyan könnyedén a siker, hiszen rengeteget dolgoztak azért, hogy a csúcsra érjenek:

„Saját magunk tanultuk meg ezt a szakmát, és bár egy idő után már volt segítségünk, az elején mindenben egyedül vágtunk bele. Éppen ezért pontosan tudom, mikor és mihez kell a bátorság, hogy az ember a következő szintre léphessen.”

Valkusz Milán pedig azt is elmondta, hogy mindenképpen ki fogja kérni Marics Peti véleményét, hiszen ő már volt hasonló szerepben, amikor 2023-ban a Sztárban sztár egyik ítésze volt.