Puskás Peti fontos döntést hozott meg az X-Faktorral kapcsolatban

Puskás Peti nagy bejelentést tett. 

2024. április 5., 10:21

Szerző:

Most már biztos: Puskás Peti nem lesz többé az X-Faktor mentora. Az énekes az Instagram-oldalán is elbúcsúzott az RTL tehetségkutatójától, ami fontos állomás volt az életében, de végül azt a döntést hozta meg, hogy nem tér vissza a műsorba. 

„Köszönöm a sok csodás emléket és legfőképpen azt, hogy megismerhettem a szerelmem, a feleségem, gyermekeim anyját, akivel most életünk legfontosabb feladatát kell teljesítenünk…Rengeteg dolog változott az elmúlt 8 évben és engem most a családjaim igényelnek: Bogi , Ábel és Mimó, illetve a második családom a Biebers család”

– írta Puskás-Dallos Peti. 

A hírre reagált az énekes felesége, Puskás-Dallos Bogi is:

„Az ő szakmai életében és a mi kettőnk kapcsolatában ez a műsor egy nagyon fontos állomás volt. Először nézőként, aztán mentortársként és végül feleségedként követtem végig a munkádat ezen a műsoron. Tudom, hogy a legnagyobb szenvedéllyel csináltad, és minden helyzetben ott voltál a versenyzőidnek, mindig volt egy kedves szavad a stábhoz, és olyan gyorsan tudtál váratlan helyzetekre reagálni, mint senki. Nekem nagyon fogsz hiányozni a humoroddal, az elvetemült ötleteiddel, a végtelen pozitivitásoddal, és kitartásoddal ebből a műsorból, de megértem a döntést, és szerencsére itthonról nem kell, hogy hiányoljalak. A fejlődéshez viszont kell a változás, és tudom, hogy még rengeteg izgalmas kaland vár rád a képernyőn, a zenekaroddal, és a családoddal. Szeretlek”

– írta a közösségi oldalán Puskás-Dallos Bogi.

(Kiemelt kép: Puskás Peti Instagramja)