Puskás-Dallos Petit és Bogit hatalmas megtiszteltetés érte: elképesztő, hol vendégeskedhettek – fotók

Puskás-Dallos Petiék mellett más zenészek és sportolók is jelen voltak.

2024. január 29., 08:35

Szerző:

Puskás-Dallos Peti és Bogi a következőket posztolták a hétvégén:

„az a megtiszteltetés ért minket, hogy meghívást kaptunk az Egyesült Államok nagykövetségére, ahol Pressman nagykövet úr vendégei lehettünk, olyan nagyszerű fiatal művészek, vállalkozók és barátok között, akiket magam is követek, csodálok, tisztelek.”

Igen, a zenészházaspárt az amerikai nagykövet látta vendégül egy rendezvényen, ahol rengeteg országosan ismert és elismert személyiség vett részt.

Az eseményen ott volt Szilágyi Áron olimpiai bajnok kardvívó, Závada Péter költő-drámaíró-műfordító, Tarnóczi Jakab színházi rendező, valamint többek között Makk Adrienn, 22 éves influenszer, akit csaknem 900 ezren követnek a TikTokon. Egyikük sem publikált külön posztot erről az eseményről, de íme egy vicces Makk Adrienntől, aminek az amerikai nagykövet meghívásához ugyan nincs köze, viszont humoros és lassacskán közelít az egymillió megtekintéshez.

Az eseményről maga a nagykövet is posztolt képeket a Twitterre. Ebből a posztból az is kiderül, hogy miről volt szó az est folyamán, azaz miről kérte ki David Pressman a fenti hírességek véleményét:

„tegnap este hihetetlenül sikeres és tehetséges fiatal magyarok csoportját hívtuk meg – vállalkozókat, zenészeket, sportolókat, művészeket és másokat –, hogy a világ ügyeiről, Magyarországról és a közös jövőnkről alkotott nézeteikről beszéljünk.

Ismerve Puskás-Dallos Petit, az embernek az jut először az eszébe, hogy akkor a húsfogyasztás vs vegán étrend témája biztos szóba került.

„Nagyon szép dolog az ima… de már nem segít. Lehet kiröhögni Greta Thunberget, azt a sok fiatalt, aki péntekenként felvonult egy szebb jövő reményében, aki gyalog- és kerékpárbaráttá akarta alakítani a társadalmat, akik azt mondják, fogyasszunk felelősen, aki nem fél, hogy szakítsunk a hagyományokkal és merjünk szembenézni a hibáinkkal.
Szeretnénk az a generáció lenni, aki felégette a Földet?
Én nem.
Ezért lettem vegán, ezért keresem az otthoni dolgokban a fenntartható módszereket, ezért olvasok mindennap arról, mivel tudom a környezetet kevésbé terhelni. És ezért fogok kedvelt márkák ellen fellépni, mert a jövőnk a tét… ezek a képek nem egy távoli jövőből érkeztek, hanem szomszédos régiókból! Ébredj fel, emberiség!”

– írta korábban a zenész-műsorvezető egy posztban, és azóta is rendszeresen kampányol a környezetvédelem és a húsfogyasztás visszaszorítása mellett.

(Kiemelt kép: Puskás-Dallos Peti Instagramja)