Brutális titkot árult el szexuális életéről Will Smith

Önéletrajzi könyvében mindent kitálal Will Smith.

2021. november 26., 03:00

Szerző:

Will Smith sose a visszafogottságáról és a titkolózásról volt híres. Az amerikai színész és felesége, Jada Pinkett Smith a nyilvánosság előtt is vállalják, hogy nyitott házasságban élnek, és nem egyszer osztottak már meg pikáns hálószobatitkokat is. Will Smith most önéletrajzi könyvében tett meglepő vallomást szexuális életéről.

Az 53 éves színész könyve nemes egyszerűséggel a Will címet kapta, és többek között azt is elárulta a kötetben, hogy egy tinédzserkorában elszenvedett trauma miatt lett szexfüggő, és ha egy féktelen aktus során a csúcsra jutott, öklendezni kezdett és hánynia kellett.

Will Smith első komoly kapcsolata egy Melanie Parker nevű lánnyal volt, akivel 16 évesen megtapasztalta, hogy mennyire komoly is tud lenni az első szerelem, és mennyire tud fájni a szakítás, ami mély sebeket hagyott benne. A lány ugyanis megcsalta őt, ez pedig évekig hatással volt a szexuális életére – írta meg a Daily Mail.

A hip-hop sztár ezután nagy kanállal kezdte habzsolni az életet, és a nőket. Rengeteg lánnyal volt dolga, és többnyire ezek csak egyéjszakás kalandok voltak. A szexet bár nagyon élvezte, mégsem érezte helyesnek amit tesz. A szexfüggősége egy különleges, pszichoszomatikus reakciót váltott ki nála az orgazmus során.8

„Kétségbeesetten vágytam a megkönnyebbülésre, de mivel a szívfájdalomra nincs gyógyszer, a vásárlás és a féktelen szex lett az én homeopátiás szerem. Melanie előtt csak egy lánnyal szexeltem, a Melanie-val való szakítást követően azonban átestem a ló túloldalára. Azzal próbáltam meg enyhíteni a fájdalmamat, hogy akivel csak tudtam, lefeküdtem. Hát nem segített, csak még nyomorultabbul éreztem magam. Ha a csúcsra jutottam, öklendeztem és néha hánytam is. Rengeteg nővel feküdtem le, féktelen volt velük a szex, ez váltotta ki az egészet.”

– ecsetelte könyvében Will Smith, aki utána újra összejött szerelmével, végül azonban nem mellette találta meg a boldogságot.

(Kiemelt kép: Image Press Agency / Nurphoto / Nurphoto Via Afp)