Megdöbbentő: ennek a realityszereplőnek állítanak szobrot Budapesten

Az RTL-en feltűnt médiaszemélyiség szobrot kap a fővárosban, kiderült, a család miből finanszírozza majd.

2023. november 9., 08:40

Szerző:

Szobor készül majd abból az összegből, amiért a Való Világ egykori szereplőjét, Novozánszki Fannit annak idején meggyilkolták. A VV Fanni néven is ismert egykori médiaszemélyiség holtteste sosem került elő, de így is elegendő bizonyíték állt rendelkezésre gyilkosával, B. Lászlóval szemben, hogy a férfit májusban 20 év börtönre ítéljék.

4,5 millió forintot vett ki annak idején Novozánszki Fanni a bankból, ugyanis plasztikai műtétre gyűjtött. B. László ezért az összegért ölte őt meg, de pénzt végül otthagyta a helyszínen, így a rendőrség lefoglalta a milliókat. A család most kapta kézhez az összeget, és a Bors című lap írja róluk, hogy úgy döntöttek, hogy a pénzt egy szobor felállítására fogják fordítani.

Novozánszki Fanni szülei ugyanis nem szeretnék megtartani az összeget, ami ekkora tragédiát okozott a családban, így úgy döntöttek, hogy azt arra használják majd, hogy egy emlékhelyet állítsanak a lányuknak. Ezt fogja díszíteni a tervek szerint egy mellszobor. Ha sikerül a szülőknek kiviteleznie, amit elhatároztak, az emlékhely a XIII. kerületben lesz, közel ahhoz a lakáshoz, ahol Novozánszki Fanni lakott, és ahol meggyilkolták.

Novozánszki Fannit egyébként csak a jogerős ítélet után lehetett halottá nyilvánítani. Az ügyvéd már azt megelőzően elmondta, hogy a gyászoló édesanya bízik az igazságszolgáltatásban, és abban, hogy lezárhatják ezt a szörnyű 6 évet, valamint méltó síremléket állíthatnak a lányának

(Kiemelt kép: RTL/Való Világ)

Hamarosan piacra dobja egyedi, TISZA X AZAHRIAH snekaer kollekcióját a Tisza cipő az Astorián található boltjában. A rajongóknak nem árt majd igyekezniük, a cipők ugyanis mindössze két napig lesznek elérhetők.