Vlagyimir Putyinról egy brutális videó látott napvilágot, szinte felismerhetetlen

Vlagyimir Putyin teljesen másképp néz ki a képein.

2023. február 23., 14:20

Szerző:

Már korábban felröppent a pletyka, hogy Vlagyimir Putyint a nyilvános eseményeken dublőrök helyettesíthetik. Ennek az az oka, hogy többször előfordult, hogy az orosz elnök teljesen másképp nézett ki, pedig néhány szereplése között csak napok teltek el. Most megint kételkednek az emberek. 

Putyin az elmúlt néhány napban több beszédet is mondott. Oroszország elnöke nemrég  az éves orosz közgyűlésen szólalt fel. Ezen a felvételen egészen hasonlít magára Vlagyimir Putyin:

Nem sokkal később Oroszországban megrendezték a haza védelmezője nevű ünnepet, amelyen az Ukrajna ellen elindított "különleges hadművelet", azaz az orosz-ukrán háború volt a téma. Az orosz elnök azt mondta, hogy szerinte az ország történelmi határain folyik a harc. Íme, a felvétel, amin már teljesen másképp néz ki, mint a korábbin, ugyanis az arca sokkal puffadtabb, valamint a ráncai is hiányoznak.

Érdekesség, hogy a két esemény között csupán egy nap telt el, de Vlagyimir Putyin rengeteget változott. A különbségeket először a Blikk szúrta ki, akik fotókkal próbálták szemléltetni, hogy olyan, mintha két különböző ember lenne. A képeiket ide kattintva tekintheti meg.

(Kiemelt kép: Shutterstock)