Vitray Tamás elárulta, mekkora vagyona van

Vitray Tamás egy friss nagyinterjúban azt is elárulta, hogy így 91 évesen vezet-e még autót.

2024. augusztus 28., 10:52

Szerző:

Vitray Tamás és felesége, Vitray-Ivens Éva szerepelnek a Nők lapja friss számának borítóján. Természetesen a címlapfotóhoz egy nagyinterjú is tartozik, amit alább egy-két érdekesség kiemelésével ajánlunk az ön figyelmébe.

Vitray Tamás válaszol a rossz nyelveknek, a vagyonát is említi

Az interjúban szóba kerül, hogy milyen reakciókkal szembesült Vitray Tamás és felesége a házasságuk kapcsán. A tévés legenda ugye 91 évesen nősült újra, a házaspár két tagja között 36 év a korkülönbség. Mint mondják, általában pozitívan álltak hozzájuk az emberek, például legutóbbi, szlovéniai nyaralásuk alkalmával is. Vitray Tamás így fogalmaz:

„Nincs akkora zaj körülöttünk. Megjelent egy-két kellemetlen újságcikk, de széles körben valóban nem váltott ki akkora felzúdulást a dolog.”

Vitray-Ivens Éva ehhez hozzáteszi, hogy eddig csak szeretettel mentek oda hozzájuk ismeretlenek, de elismeri, hogy azért van, aki nem tud mit kezdeni a kapcsolatukkal. Erre mondja Vitray Tamás a következőket:

„Nem értik, hogy a kapcsolatunk teljesen természetes. Inkább a harminchat évnyi korkülönbséggel foglalkoznak. Meg hogy: te jó ég, a nő megfogta magának a gazdag Vitrayt…! Na, most nézzen körül: itt van minden, amim van, ebben a kétszobás panellakásban. Plusz a nyugdíjam.”

Vitray Tamás és az autóvezetés

A tévés legenda a fent már említett szlovéniai nyaralás kapcsán hozza szóba az autóvezetést. Azt meséli éppen, hogy az egyik napon meglátogatták a szomszédos Olaszországot is:

„Az olaszországi Triesztbe is átmentünk. Már maga az kaland volt, hol parkoljunk le, annyira nem volt hely sehol. Akkor eszembe jutott a vasútállomás, és Éva meg is találta hamarosan. Általában ő vezet – átvette tőlem ezt a feladatot. De engem is hagy néha.”

Az újdonsült dédnagypapa egyébként nem tartja magát túl jó nyaralónak: azt meséli, hogy a vakációkon általában pár nap után unatkozni kezd. Most azonban ez nem így volt, ami már csak azért is szerencse, mert a házaspár annak idején nem utazott el sehova az esküvő után, így ez a kiruccanást most egyben a nászútjuknak is tekintették.

Ön látta már a Csak ülök... csakazértis! legutóbbi részét?

Ehhez még azt tudjuk hozzátenni, hogy bár egy időre leállt Vitrayék YouTube-sorozata, nemrégiben új epizóddal jelentkezett a Csak ülök... csakazértis! Ha ön még nem látta, nézzen bele alább!

(Kiemelt kép: YouTube/Vitrayék)