Vitray Tamás a 90. születésnapját ünnepli, megdöbbentő vallomást tett

Vitray Tamás 3 éve vált el, agglegényéletéről is beszélt.

2022. november 4., 09:44

Szerző:

Vitray Tamás 1932. november 5-én született, így holnap ünnepli 90. születésnapját. Ebből az alkalomból nagyinterjút adott a Borsnak, ami egy meghökkentő vallomást is tartalmaz: az egykori sportriporter még mindig vezet autót.

A tévés legenda 2019-ben azzal került be a hírekbe, hogy elváltak egymástól Kállay Bori színésznővel. Vitray a következőket mondja arról, hogyan él azóta:

„próbálom megőrizni azt az életformát, amit negyedik éve élek, amióta egyedül vagyok. Van rendszer az életemben, reggelente elvégzem azt a fizikai munkát, ami szerintem egy korombelinek elengedhetetlen, hogy működőképes legyen. Gimnasztikázom, szobabiciklizem. Volt olyan szakasza az életemnek – és akkor sem voltam nagyon fiatal –, amikor kijártam a Margit-szigetre, futottam egy kört, utána elmentem úszni. Ez ma már nem így van.”

Kállay Bori nem az első felesége volt Vitray Tamásnak, aki a következőképpen mesél arról, hogy kik vannak még jelen az életében az elmúlt évtizedekből:

„háromszor nősültem, minden esetben más családba kerültem, de a tanítványaim, vagy akikkel együtt dolgoztam, mindig jelentkeztek ünnepek vagy születésnap alkalmával. Kevésbé vidám téma, de sajnos mellőlem sokan végleg elmentek. A barátaim, tenisz vagy kártyapartnerem, akikkel koncertre jártam, elmentek. Olyan kollégáim is voltak, akik az én szárnyaim alatt nőttek föl – nem is egy – de már nincsenek velünk. Ez keserves egy kicsit, és persze ezt a fájdalmat nem egész évben hordozza az ember, ám ilyenkor és nagy ünnepeken mégis eszembe jutnak.”

Rengeteg más téma mellett az interjú a következő vallomást is tartalmazza:

„mai napig is gyakran nézem a régi műsoraimat. A legnagyobb videómegosztón megtalálhatóak. Ma már más viszonyban vagyok velük, nem tudom úgy nézni, mint régen. Inkább azt vizsgálom, mi mindent tudtam akkor a szakmából, abban a szakaszában, ahol éppen tartottam.”

Hát akkor 90. születésnapja alkalmából mi is nézzünk meg egy Vitray-műsort a YouTube-ról! Az alábbi részlet a Tele-fere című műsorból való, amiben Vitray Tamás és vendége arról tájékoztatták az 1986-os magyar nagyközönséget, hogy pontosan mi is az a jóga.

(Kiemelt kép: Schumy Csaba – dfp.hu)