Véglegesen visszavonult Vitray Tamás: erősen bírálta a mai tévécsatornákat

Végleg felhagy a szerepléssel Vitray Tamás.

2022. április 7., 09:07

Szerző:

A hamarosan kilencvenéves Vitray Tamás úgy döntött, hogy végül visszavonul. A nagyszerű pályafutást maga mögött hagyó tévés hatvannégy év után hozta meg a döntést, amelyről Friderikusz Sándor podcast műsorában mesélt. Elárulta, úgy érzi, hogy nem alkalmas arra, hogy szerepeljen. 

„Ritkán nézek tévét, vigyázok a szememre, de amit látok, az eléggé egysíkú. Az elmúlt hatvannégy év televíziózása nagyon szép, nagyon jó volt, de elég is volt. Erre az emberek emlékezhetnek olykor. Sokan megszólítottak, hogy rég láttak, miért nem vagyok a képernyőn gyakrabban”

- mondta.

Hozzátette, hogy ekkor rádöbbent, hogy a távolléte jobban hat, mint a jelenléte. Ha látják akkor azt mondják, hogy Vitray Tamás is megöregedett, de így, hogy nem lesz képernyőn azt kérdezik, miért nem látják gyakrabban. Arról is beszélt, hogy a mai tévéseknek iszonyúan nehéz dolguk van.

„Beszabadult a pódiumtévézés. Villog a díszlet, hiába trükköznek, a szereplők elvesztették civil mivoltukat. Amikor én közvetítettem, előnyben voltam a nézőkkel szemben, mert a helyszínen voltam, többet láttam, hallottam, mint ők. Most viszont minden megfordult, a néző került fölénybe a riporterrel szemben”

- folytatta a legendás tévés.

„Az én időmben családi televízió voltunk. Ma már a televíziós nincs kapcsolatban a nézőkkel, olyan, mint egy hivatalos szerv. Megváltoztak a szerepek, nincs már családias televíziózás”

- mondta Vitray Tamás a Story magazinnak, szúrta ki a Blikk.

Ezeket se hagyja ki!

Molnár Andrea válik a férjétől 5 év házasság után

Rácz Jenő így fogja összeegyeztetni a munka mellett a gyereknevelést

Megtörte a csendet Kóbor János özvegye: Szó sincs elengedésről

(Kiemelt kép: dfp.hu)