Rácz Jenő így fogja összeegyeztetni a munka mellett a gyereknevelést

Rácz Jenő felesége már a 9. hónapban jár.

2022. április 7., 08:24

Szerző:

Rácz Jenő és Rácz-Gyuricza Dóra kislánya, Kamilla bármelyik pillanatban a világra jöhet. A házaspár a babaszobával már elkészült, így izgatottan várják a kicsi érkezését. A sztárséf és kedvese a Best Magazinnak adtak interjút, ahol azt is elárulták, hogy az apuka, hogyan fogja összeegyeztetni a munkáját a gyerekneveléssel. 

„Életünkben nem töltöttünk ilyen kevés időt együtt, mint az utóbbi hetekben, de ez az ’áldozat’ kellett ahhoz, hogy amikor Kamilla megérkezik, Jenő többet tudjon velünk lenni” 

- mesélte a lapnak az étteremtulajdonos felesége.

Rácz Jenő pedig elárulta, hogy nem csak a szülőszobán szeretne jelen lenni, de a mindennapokban is, még ha ezt nehéz is lesz kivitelezni a rengeteg munka miatt, ugyanis az teljesen biztos, hogy hetekre nem fog tudni szabadságot kivenni. 

„Sajnos hetekre nem fogok tudni szabadságra menni, sőt ha bármi gond adódna valamelyik éttermemben, nincs mese, menni kell. (…) Azon leszek majd, hogy mielőbb megtanuljak ügyesen lavírozni köztük és a munkám között. Nappal apa, este étteremtulajdonos leszek”

- mondta Rácz Jenő a Best magazinnak, amit az nlc.hu szúrt ki.

A házaspár egyébként a költözést is tervezi, ugyanis mostani lakásukban elég szűkösen lesznek egy gyerekkel is. Most már tudatosan olyan kertesházat keresnek, amelybe több gyerkőc is elfér majd, így ha jön majd a második baba, akkor nem kell ismét költözködniük. 

Még több hír a házaspárról

Csúnyán megalázták Rácz-Gyuricza Dórát a súlya miatt egy bevásárlóközpontban

Rácz-Gyuricza Dóra megdöbbentő felfedezésre jutott saját testével kapcsolatban

Videó - Rácz Jenő vallomása: Egy munkásszállón szálltam meg hónapokig

(Kiemelt kép: Rácz Jenő Instagramja)