Csúnyán megalázták Rácz-Gyuricza Dórát a súlya miatt egy bevásárlóközpontban

Hiányzott a jóindulat az "úriemberből". 

2022. április 3., 10:00

Szerző:

Rácz Jenő várandós felesége, Rácz-Gyuricza Dóra a közösségi-oldalán mesélte el, hogy mi történt vele. A kismama az édesanyját kísérte el egy bevásárlóközpontba, ám egy alkalommal a mosdó felé menet nem várt megjegyzést kapott egy idegen férfitól.

„Jó nagy súlyban vagy”

- szólt be egy férfi Rácz-Gyuricza Dórának.

A népszerű séf felesége a 24 óráig elérhető Instagram-történetében mondta el, most már bánja, hogy nem szólt vissza a férfinek, de szíve szerint visszakiabálta volna neki, hogy „Megnézném a fejed, ha 10 percre lennének ekkora golyóid”.

Rácz-Gyuricza Dóra azért mesélte el a történetét, mert elmondása szerint szinte minden kismama ismerősét megszólták a terhessége során az utcán a "méretei miatt". 

„Hol marad az együttérzés az emberekből? Milyen jogon fejezik ki vadidegenek a nemtetszésüket? Zavar a súlyom? Elnyomja az aurád? Ez lesz az elfogadott, hogy nyíltan megalázhatunk bárkit, mert "azt mondok, amit akarok"? Remélem, ha ezt elolvasod és valaha meglátsz valakit nagy pocakkal, és ez a jelenség téged zavarni fog, mégis megtartod a véleményed magadnak. Mert hidd el, másokat meg te zavarsz”

- írta Rácz Jenő felesége.

Rácz-Gyuricza Dóra a következő posztjában elárulta, hogy bizony 17 kilót hízott a terhessége alatt, de ő szuperterhesen is boldog, egészséges, energikus, a kislánya a pocakjában pedig erősebb, mint valaha, ezért büszkén cipeli a plusz kilókat.

Kismamák

Fotó: Már ilyen nagy Nádai Anikó pocakja

Rácz-Gyuricza Dóra megdöbbentő felfedezésre jutott saját testével kapcsolatban

Fotó: Rihanna terhes – felékszerezett hassal jelentette be

(Kiemelt kép: Rácz-Gyuricza Dóra Instagramja)