Sokkoló, hogy a Viszkis szerint mi vár Aureliora a börtönben

A 13 évet ült Viszkis elárulta, milyen körülményekkel kell szembenéznie Aurélionak a rácsok mögött.

2022. február 18., 10:18

Szerző:

Csütörtökön bevonult a börtönbe Aurelio Onorato Caversaccio, a Való Világ 6. szériájának győztese, miután emberrablásért 3 év 5 hónapra ítélték. A bevonulása sem volt zökkenőmentes, de Ambrus Attila, becenevén a Viszkis szerint, nem sok jó vár Aureliora a börtönben. Az RTL Klub Fókusz című műsorában elárulta, mire számíthat a médiaszemélyiség a rácsok mögött.

Ambrus Attila, azaz a Viszkis több mint 10 évet töltött börtönben, így ha valaki, akkor ő  pontosan tudja, miről beszél, amikor azt mondja, hogy Aureliora nem sok jó vár a börtönben, hiszen saját bőrén tapasztalhatta, milyen szabályok működnek egy büntetés-végrehajtási intézményben. Szerinte a valóságshow hősnek sürgősen változtatnia kell a stílusán, ha nem akar bajba kerülni. 

„Van némi rálátásom erre a "zárt osztályra", és az az érzésem, el lesz különítve, senkinek sem érdeke, hogy azonnal péppé verjék. De a börtönben vannak azért szabályok, én is lázadtam a rendszer ellen. De itt nem tudsz sem szép, sem okos lenni, előbb-utóbb helyére kerülnek a dolgok.”

– nyilatkozta Ambrus Attila Aurelioról, aki az előzetes hírekkel, és a fizetős élő közvetítésében mondottakkal szemben mégsem február 16-án, a szülinapján vonult börtönbe, hanem feltehetően másnap, azaz február 17-én, csütörtökön, és nem a kecskeméti, hanem egy budapesti börtönbe

A Viszkis szerint a Való Világ győztese megtalálja majd a helyét, de ha az itt kint látott stílust folytatja a börtönben, nem lesz túl népszerű a rabok körében. 

„Nyilván kell, hogy kapjon egy-két pofont, hogy tudja, merre van az arra! De szerintem meg fog jönni az esze, bízzunk benne, hogy van. Vannak lehetőségek a börtönben, az a lényeg, hogy elteljen az idő, ha az ember dolgozik, még pénzt is kap. Kötelező most már felvenni a munkát, nem az van, hogy ülök a zárkában és simogatom a bal herémet.”

– mondta Attila, aki azt is elárulta, hogy a saját elmondása szerint is hiú Aurelionak azzal is számolnia kell, hogy a börtönben csak heti két alkalommal van fürdési lehetőség, abban az esetben van több, ha dolgozik. De arra biztosan nem lesz lehetősége, hogy heti 3-4-szer jusson a zuhany alá. Illetve arra is készülnie kell, hogy a börtönben megvan a hierarchia, és akit a tévében látnak, bekóstolják. Az sem kizárt, hogy a zsarolással is számolnia kell a valóságshow szereplőnek. 

Rájuk is büntetés várhat:

Árpa Attila akár 2-8 évig terjedő szabadságvesztésre számíthat most induló büntetőperében

Berki Krisztián büntetőfékezős ügye: itt az ítélet!

(Kiemelt kép: TV2 Tények plusz)