Várkonyi Andrea: A férjemmel rendszeresen szoktunk segíteni

Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea ott segít, ahol tud!

2021. december 16., 07:25

Szerző:

Úgy tűnik, az ünnepek közeledtével Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea is szívesebben adakozik! A Mészáros-csoport például a saját termékeiből ajánlott fel nemrégiben egy nívós adománycsomagot, de a milliárdos és friss felesége magánszemélyként is úgy érzi, kötelessége a rászorulók megsegítse. Így a panasz- vagy adománykérő levelek náluk meghallgattatásra találnak. Így történt, hogy Mészárs Lőrinc a szegedi nyugdíjasok gyógyfürdővel kapcsolatos problémáját is orvosolta.

De az Életmentő A Beteg Gyermekekért és a Nagycsaládosokért Alapítvány Facebook-bejegyzése is arról tanúskodik, hogy Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc ott segít, ahol tud!

„Nagyon szépen köszönjük a segítséget Dr. Várkonyi Andreának és Mészáros Lőrinc Úrnak, hogy életmentő műszerek megvásárlásában segítették munkánkat. Beteg gyermekek gyógyulásában segíteni: Isten egyik legnagyobb ajándéka"

– írják a posztban. 

A milliárdos és felesége hatalmas vagyonából 2 millió forintot adományozott, melyből az alapítvány életmentő műszereket vásárolt a Szent László Kórház és a Tűzoltó utcai Gyermekklinika számára. A Blikk megkereste Várkonyi Andreát is az ügyben, aki szűkszavúan ennyit válaszolt:

„Rengeteg olyan levelet kapok, amelyben segítséget kérnek. Mivel a férjemmel rendszeresen szoktunk segíteni, így most is természetes volt, hogy a gyermekek és az egészségügy javára ajánljuk fel azt az összeget, amelyre szükségük volt."

(Kiemelt kép: Várkonyi Andrea Instagram-oldala, MTI/Máthé Zoltán)