A Való Világban minden korábbinál durvább balhé volt – videó

VV Reni leüvöltötte VV Ákos fejét, és megállapította, hogy ez minden idők legdurvább vitája volt.

2022. december 8., 13:35

Szerző:

Jó nagy ordibálás volt megint a Való Világ 11-ben, akkora méghozzá, hogy a fő ordító, azaz VV Reni utólag így értékelte a dolgot:

„szerintem a 2022-es Való Világ 11. évadában legnagyobb vita Ákos, Reni és a virsli.”

A videó többszöri megtekintése után is elég nehéz ennél konkrétabb összefoglalót írni a komikus-elkeserítő jelenetről, ami onnan indul ki, hogy VV Ákos nem akar megenni egy virslit, mert szerinte megromlott. A konfliktus abból ered azonban, hogy VV Ákos azt mondja VV Renire, hogy hazudik, mert tagadja, hogy megeszi nyersen a virslit. Ebből fülsértő és trágár kakofónia kerekedik, amiből VV Reni hangját lehet kiszűrni, amint ilyeneket sikít VV Ákosnak:

„idióta, takarodjál el innen! [...] Ákos ne kúrjál már fel, te idióta, annyira fel tudsz baszni a fasságaiddal!”

VV Ákos utólag úgy érdekli, hogy félrecsúszott a kommunikáció, majd beismeri, hogy tévedett, és végül bocsánatot kér VV Renitől, hogy hazugnak nevezte. VV Bibi mindenesetre nagyon viccesnek találta a szituációt és élvezte is azt. Próbálja ki, ön is élvezni fogja-e! Illetve érdekes feladat, hogy kinek sikerül az alábbi néhány percből leszűrni, hogy VV Ákos mit értett félre, és hogy akkor most VV Reni megeszi-e a nyers virslit vagy csak mikrózott virslit eszi-e meg, illetve egyáltalán nyersnek tartja-e a megmikrózott virslit.

A Való Világ 11 adásait az RTL Kettőn lehet követni minden este.

(Kiemelt kép: RTL/Való Világ)