Megvan, Vadon Jani melyik műsorral tér vissza a képernyőre

Vadon Jani a tavalyi év végével elbúcsúzott a rádiótól, de a tévében újra láthatjuk majd.

2024. június 19., 10:55

Szerző:

Jó hír mindenkinek, kivéve a dél-amerikai kisfiúknak: Vadon Jani visszatér a képernyőre!

Ez lesz Vadon Jani új műsora

Vadon Jani és a Budapesti Állatkert főállatorvosa, dr. Sós Endre lesz a két műsorvezetője a Dr. S.O.S. – Vészhelyzet a vadonban című programnak a Spektrumon, adja hírül a Blikk. És nemcsak a két műsorvezető vezetékneveit csempészték bele humorosan a címbe, hanem nyilván szándékos az utalás a '90-es évek legendás kórházsorozatára is: a műsorban testközelből lehet majd látni veszélyes állatorvosi beavatkozásokat, miközben a két műsorvezető Magyarország nemzeti parkjaiban és állatkertjeiben, illetve külföldi helyszíneken kalauzolja majd a nézőket.

Az adásról annyit lehet még tudni, hogy nyolc részből áll majd, és a hozzá fűződő közlemény arra is felhívja a figyelmet, hogy Vadon Jani nemcsak hogy állatvédő szervezeteket támogat rendszeresen, már 20 éve nem is evett húst, mivel lelkiismereti okokból vegetáriánus. Ha előzetes képet is szeretne látni az adásból, kattintson át Vadon Jani Instagramjára, ahol már májusban nagyban ment a kerecsensólyom-gyűrűzés.

Eközben Sebestyén Balázs...

Nagy és friss bejelentése van éppen hasonló témában Vadon Jani egykori műsorvezetőtársának, Sebestyén Balázsnak is. Ő Istenes Bencével szerepel majd együtt a Kalandra fal! című produkcióban, erről többet korábbi cikkünkben olvashat.

Vadon Jani legnagyobb rajongója

Egyvalaki biztosan nézni fogja a Dr. S.O.S. – Vészhelyzet a vadonban című programot: Nagy Alekosz. Az egykori Való Világ-győztes ugyanis annak kapcsán, hogy Vadon Jani tavaly év végén kiszállt a Balázsék című műsorból, a következő szavakkal zengett dicshimnuszt a most 54 éves műsorvezetőről:

„Szomorúan hallom!! hogy a Jani kiszáll a csapatból. Jánost én kimondottan kedveltem, és úgyvélem, a szimpátia kölcsönös. Beszélgetéseinkkor mindig váratlanul emelte ki legfőbb tulajdonságaimat legyen az a Sakk, vagy éppen a testépítés. Vadon Jani a rádiózás Zámbó Jimmyje. Ő a KIRÁLY. Ki most visszavonul. Az idő tehát elérkezett. Most lépni kell... amíg fel nem bukkan egy Sramek-féle, és el nem bitorolja azt a mérhetetlen!! szellemi örökséget, amit a kicsi nekünk hátrahagyott.
A kialakult, egyben soha vissza nem térő helyzetben megragadom az alkalmat, és felajánlom! Hajlandó vagyok nagy tisztelettel beülni János helyére, és konzekvenciámmal kiegészíteni a megbontott hármast. A változás, lehetőség a fejlődésre. A tévében már megvolt. Az interneten, megvolt. Az újságokban megvolt. Most jöjjön a Rádió! Alekosz az éterben is garantáltan a legjobb választás. Meghalt a király! Éljen a király”

Az alábbi posztban megfogalmazott ötlet azonban süket fülekre talált, Vadon János helyére végül Ráskó Eszter került a rádióműsorban.

(Kiemelt kép: RTL/Sajtóklub/Celeb vagyok, ments ki innen!)