Vadon Jani egy melegvicc után árulta el, szerinte érkezik-e a helyére valaki Balázsékhoz

Vadon Jani nagy bejelentése hatalmas meglepetés volt hétfőn, de maradtak még nyitott kérdések.

2023. december 12., 09:45

Szerző:

Vadon Jani nagy bejelentését hétfőn egy melegvicc vezette be a Rádió 1-en, hiszen annyira jól megy a humorizálás Sebestyén Balázsnak a homoszexualitással. A műsorvezető most azzal viccelt, hogy a nagy bejelentés az, hogy Sebestyén Balázs meleg.

Ehelyett aztán Vadon Jani azt jelentette be ugye, hogy 15 év után távozik a műsorból, abbahagyja a rádiózást, mert mint mondja, úgy érzi, hogy eljött az ideje a változtatásnak, egy fenékkel nem tud tovább több lovat megülni.

„Nyilván a srácokban is csomó kérdés, kérdőjel, kétség, pici félelem felmerült a jövővel kapcsolatban. Azt mondtam nekik, hogy én tökre hiszek abban, hogy ez nélkülem, adott esetben mással, máshogy ugyanúgy sikeres tud lenni, ugyanúgy tud működni. Úgyhogy én maximálisan támogatom őket abban, hogy ezt a műsort tovább csinálják”

– mondja Vadon Jani.

A következőket is hozzátette, sejtetve, hogy valaki fog érkezni a helyére:

„sokszor úgy kezelnek minket a hallgatók, mintha családtagok lennénk. Szerintem ebben az esetben a családtagok nagy része itt marad. Itt marad két olyan ember – sőt valószínűleg ki fog egészülni ez a duó, de erről majd a srácok mesélnek, amikor időszerű lesz –, akik ugyanúgy meg fogják csinálni a reggeleiteket, ugyanúgy hoznak bele tartalmat, színt, hangulatot, életet. Más lesz, de ugyanolyan jó lesz. Itt maradnak azok az emberek, akiket ti nagyon szerettek, és akikre számíthattok minden reggel, miközben én majd otthon 8-ig, 9-ig fogok aludni, azt csinálok, amit akarok, és nem kell másokhoz igazodnom.”

Alább lehet az adást visszahallgatni, 1 óra 50-től kezdődik az ide vonatkozó rész.

(Kiemelt kép: RTL Klub/Sajtóklub/Celeb vagyok, ments ki innen!)