Újabb versenyző adta fel a Survivort

Nem bírta tovább.

2021. szeptember 17., 06:47

Szerző:

Az idei Survivor több meglepetést tartogat a nézők számára, mint az eddigiek együttvéve! Egy héten belül már a második versenyző megy haza önszántából.

Hét elején Gábor döntött úgy, hogy nem bírja tovább az éhezést és a nomád körülményeket, így feladta a játékot. A helyére a szabályzat szerint a legutoljára kiszavazott versenyző, Zsófi tért vissza. Alig telt el négy nap, és Tibi is úgy döntött, befejezi a versenyt.

A játékos kiutazása után tudta meg, hogy bátyja elhunyt. A hír teljesen letaglózta Tibit, aki hetekig vívódott, hogy végigcsinálja-e a játékot, vagy utazzon inkább haza a családjához. 

„Voltak, akik támadtak, amiért nem jöttem vissza azonnal. Persze, sokan nem tudják, hogy a vírus miatt hetekbe telt volna, mire hazajutok, illetve még karantén is várt volna rám”

– mesélte a Blikknek Tibi.

„Két lehetőség volt előttem az esetleges hazautazásig: vagy kivárom egyedül a szálláson, vagy folytatom a megmérettetést. Lehetőséget kaptam, hogy beszéljek a szüleimmel, akik abban támogattak, hogy ne maradjak egyedül gondolataimmal és fájdalmammal, hanem folytassam a játékot. Rendszeresen támogatok rászoruló családokat és beteg gyerekeket, győzni szerettem volna, a nyereményt pedig jótékony célra akartam felajánlani, de végül máshogy alakult”

– folytatta a játékos, majd hozzátette:

„Hiába próbáltam erős maradni, éjjel nem tudtam aludni, láttam a szemeim előtt a szüleimet, ahogy sírnak, rettenetesen aggódtam értük. Minden pillanatban rettegtem, hogy bármi történhet velük és én nem érek haza időben. Végül ez az aggodalom és fájdalom lelkileg megtört, melyet később már fizikálisan is éreztem, ezért éltem a Joe által felajánlott hazautazás lehetőségével és elhagytam a szigetet. A szüleimnek nagyobb szüksége volt rám mint valaha, nekem pedig rájuk.”

Miután Tibi távovozott, a helyére másik versenyző érkezett, méghozzá Rózsa, akit legutóbb a másik törzs kiszavazott.

(Kiemelt kép: RTL Sajtóklub)